ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Статті

Що нам дійсно відомо про якість зварних деталей?

Система ArcQuality

Висока якість зварних конструкцій забезпечується завдяки чіткому дотриманню затверджених технологічних процесів зварювання і строгому контролю якості. Але наскільки суворому? І чи був дотриманий технологічний процес зварювання?

Система ArcQuality підтверджує якість зварювання від імені всіх зацікавлених cторін, встановлюючи новий рівень управління якістю зварювання.

Більшість зварних з'єднань не володіють достатніми якісними доказами того, що зварювання виконувалася кваліфікованим персоналом з дотриманням затверджених параметрів з використанням затверджених присадних матеріалів.

До сих пір не було системи, яка б могла відповідати таким потребам якості. Сьогодні система Kemppi Arc System 2.0, модуль ArcQuality (ArcQ), пропонує точне і правильне рішення цього завдання.

Система ArcQuality виявляє відхилення від технологічних процесів зварювання і підтримує її якість. Система вимірює і реєструє зварювальні параметри і необхідні матеріали і порівнює зібрану інформацію з відповідним технологічним процесом зварювання.

Таке рішення визначає і підтверджує якість зварювання і не допускає відхилень, які можуть призвести до серйозних проблем якості, якщо їх залишити без уваги.

Основні факти про Cистему

  • Контроль відповідності технологічних процесів зварювання;
  • Гарантія кваліфікації зварника;
  • Звіти про невідповідність;
  • Автоматизований збір даних;
  • Зниження витрат на виправлення браку;
  • Підтримка для зварників, фахівців з контролю якості та керівного персоналу;
  • Інформування часу горіння зварювальної дуги і часу її відсутності;
  • Включає інструмент управління парком зварювального обладнання;
  • Прогноз потреби в обслуговуванні і реєстрація історії технічного обслуговування;
  • Призначена для моніторингу зварювальних процесів MIG / MAG і TIG;
  • Отримання звіту через Web інтерфейс;
  • Використання технології бездротової локальної мережі.

Як це працює?

Перед початком зварювання завдання оператора полягає в тому, щоб увійти в систему ArcQ за допомогою інтелектуального зчитуючого пристрою ArcQuality.

Шляхом сканування штрих-коду з ідентифікаційної іменної таблички перевіряється професійна кваліфікація зварників.

Сканування і реєстрація штрих-коду гарантує, що кваліфікація відповідає технологічним процесам зварювання і є актуальною. Вибрані присадний матеріал і захисний газ також скануються, порівнюються і підтверджуються.

На РК-дисплеї вашого пристрою ArcQuality за допомогою яскравих попереджувальних повідомлень зеленого або червоного кольору відображається інформація про відповідність технологічного процесу зварювання або відхилення від нього, що гарантує інформування зварника і можливість зробити коригувальну дію перед зварюванням, щоб уникнути простою і дорогого виправлення браку.

Система звітності контролює зварювальні процеси і їх відповідність технологічним процесам зварювання по всім активним робочим станціям ArcQuality, що дає можливість інспектору втрутитися, якщо попередження були пропущені або проігноровані на місцевому рівні.

Система ArcQuality - це просте і всеосяжне рішення для контролю дотримання всіх технологічних процесів зварювання і кваліфікації зварників.

Вона формує звіти про невідповідність і автоматично збирає дані про зварювання для документації по управлінню якістю, пропонуючи простежуваність до рівня конкретних зварних швів.

Система ArcQuality сумісна з усім обладнанням MIG / MAG, які мають роз'єм типу Euro, і передає дані через бездротову локальну мережу. Система ArcQuality може обслуговувати користувачів, що працюють на одній або декількох майданчиках, формувати наочні і точні звіти та забезпечувати доступ до читання за допомогою безпечної служби.

Проверка качества сварки

Безопасный просмотр записей данных ArcQuality в любой точки мира

 

Перевірка якості зварювання

Система ArcQuality, як ідеальне рішення для оперативного місцевого контролю якості, пропонує цілий ряд практичних переваг як для виробничого персоналу, так і для фахівців з контролю якості та керівного персоналу.

Система ArcQuality підтримує зварювальні процеси MIG / MAG і TIG, в яких надзвичайно важливі кваліфікація оператора, відповідність необхідним параметрам і правильний вибір матеріалів.

Всі дані реєструються і зберігаються в системі ArcQuality і можуть використовуватися для підтвердження об'єднаних записів якості зварювання.

Можливість управління кількома майданчиками

Можливості системи ArcQuality поширюються за межі потреб оперативного місцевого контролю якості.

Компанії, що працюють з декількома майданчиками, можуть організувати дистанційне зчитування даних за допомогою інноваційної системи обміну інформацією, побудованою на базі "хмарної" служби.

Завдяки можливості входу в систему і перегляду даних будь-якого зварювального майданчика, підключеного до мережі, система ArcQuality буде тримати вас в курсі і допоможе дистанційно керувати якістю робіт і продуктивністю.

Відповідність стандартам

Система Kemppi Arc System і її модуль ArcQuality забезпечує просте, але вірне рішення, яке гарантує відповідність встановленим стандартам якості зварювання.

Звичайно, вимоги клієнтів можуть в деякій мірі відрізнятися, щоб забезпечити відповідність потребам їх місцевих майданчиків і інтеграцію системи ArcQuality в їх існуючу систему забезпечення якості, проектна група Kemppi за допомогою консультацій з клієнтами і розвитку проекту може забезпечити відповідність системи більшості вимог.

Система ArcQuality перевіряє якість зварювання до рівня окремих швів і місць зварювання.

Система ArcQuality представляє докази якості зварювання заради забезпечення високих характеристик продукції та безпеки.

Система контролю якості зварних конструкцій ARC - Q в прикладах і наочній анімації

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×