ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Статті

Еволюція машин

Великі вчені уми минулого, сьогодення і майбутнього вже написали і ще напишуть про «еволюції машин» і про все, що пов'язано з цим процесом. Велика частина цих наукових праць недоступна нашому розумінню, але, як здається, основну ідею еволюції обладнання, рік за роком, зрозуміти зможуть всі.

KempArc Pulse TCS

Зміни в законодавстві

При запуску у виробництво нового обладнання рідко замислюються над тим, що прийде йому на зміну. Важко уявити собі кращу альтернативу виробу, в якому втілені новітні технології.

Нове обладнання створюється заради комерційного успіху і, якщо успіх досягнутий, заслужена нагорода підтверджує достовірність і точність аналізу ринку, що передував запуску вироби. Звичайно, згодом хочеться розраховувати на тривалий життєвий цикл обладнання. Однак коли в справу вступає законодавство ЄС, навіть найбільш великі вчені уми можуть бути збиті з пантелику, а для таких відповідальних виконавців, як Kemppi, зміни в законодавстві можуть означати нові капіталовкладення і технічні модифікації існуючого обладнання і такого, яке встигло себе відмінно зарекомендувати.

З грудня 2010 року на території ЄС діють нові стандарти ЕМС (електромагнітної сумісності) щодо зварювального устаткування, яке надходить на ринок. Дотримання цього законодавчого акту поширюється на систему поставок і користувачів зварювального обладнання, отже, покупці повинні бути в достатній мірі поінформовані про зміни і забезпечити відповідність придбаного обладнання, що використовується в їх мережі електроживлення, новим стандартам.

Minarc Evo

Технічно передовий апарат, що користується неймовірною популярністю - MINARC 230V відноситься до моделей, які затронуть нові правила ЄС, будучи при цьому комерційно успішним і перебуваючи на піку життєвого циклу. Однак ці правила дають Kemppi можливість оновити і поліпшити своїх «маленьких велетнів». Kemppi представляє абсолютно новий модельний ряд Minarc Evo.

Першими будуть випущені моделі Minarc Evo 150 MMA, MinarcMig Evo 200 і MinarcTig Evo 180. Протягом 2011 року на ринок вийдуть такі моделі, що розширюють серію.

Моделі Minarc Evo відповідають Класу А нових директив ЄС, але, що більш важливо, вони були створені на базі оригінальних і дуже успішних технічних характеристик апаратів Minarc, які здобули високу оцінку їх користувачів. У кожної моделі є щось нове для вдосконалення зварювальних операцій. Апарати Minarc Evo, мають новий стильний корпус, демонструють єдиний, простий і зрозумілий еволюційний процес.

Додатки для автоматизації

Останнім часом компанія Kemppi розробила і випустила кілька рішень для підвищення продуктивності зварювання під торговою маркою Wise ™. В результаті нових досліджень зварювальної дуги і розробок в області апаратних засобів ці рішення тепер широко використовуються як в ручному, так і в автоматизованому зварюванні. Однак в цій області є невичерпні можливості, і компанія Kemppi із задоволенням повідомляє про подальший розвиток і інтеграції своїх технологій, що дозволяють спростити розгортання завдяки новим інтегрованим пакетам рішень для автоматизації.

Комплекти MagTrac

Комплекти MagTrac ™ спеціально призначені для механізованого зварювання MIG / MAG, поєднують модифіковані зварювальні установки на візку з магнітним притиском з існуючими зварювальними технологіями Kemppi. Ці готові до застосування комплекти для зварювання випускаються в двох варіантах: для європейського і азіатського ринків, з підтримкою специфічних місцевих вимог і включають все необхідне обладнання для ефективного зварювання, що гарантує відсутність конфліктів між технологіями на робочому місці.

MagTrac F61 - це зварювальна установка на візку, розроблена для європейського ринку. До комплекту устаткування входить візок з магнітним притиском, джерело живлення FastMig KMS, механізм подачі дроту MXF65, зварювальний пальник ММТ42С 3 м і пристрій подачі зварювального дроту на відстань до 15 м SuperSnake GT02SC. Крім того, для подальшого підвищення продуктивності і якості зварювання можна додатково замовити продукт Wise.

MagTrac F61

Конструкція цього візка являє собою новий підхід, який проявляється в безперебійному зв'язку між зварювальним апаратом і візком, а також в підвищеній продуктивності і зручності використання.

У комплекті MagTrac F61 використана технологія Kemppi FastBus, завдяки якій живлення на візок подається безпосередньо від джерела KMS. Тим самим усувається необхідність в додатковому джерелі живлення, важких трансформаторах і гнучких підвідних кабелях, а значить, підвищується безпека. Інтелектуальний пристрій управління Kemppi, вбудований в візок MagTrac F61, дозволяє повністю контролювати зварювальний процес. Ця нова система управління забезпечує повне управління, як приводом візка, так і параметрами зварювання.

MagTrac F61 є найбільш багатофункціональним зварювальним візком на ринку. Він має функції регулювання напруги, швидкості подачі зварювального дроту, а також управління каналами пам'яті. Плюс контроль циклу дуги, перевірка подачі газу, контроль протягання дроту і параметрів після закінчення зварювання (включаючи довжину останнього зварювального шва, довжину після останнього скидання показань, тепловкладення (кДж / мм) при останній зварювальній операції).

MagTrac X61 - це зварювальна установка на візку, розроблена для азіатського ринку. У комплект устаткування входить візок з магнітним притиском, джерело живлення XiM 350 з механізмом подачі дроту, зварювальний пальник ММТ42С 3 м і комплект сполучних кабелів довжиною 15 м.

MagTrac X61 розроблений спеціально для експлуатації разом з комбінацією джерела живлення XiM виробництва Kemppi і механізмом подачі дроту, а також має всі необхідні параметри управління візком.

Тандемна зварювання MIG / MAG

Ось уже понад 25 років компанія Kemppi є постачальником джерел живлення для роботизованого зварювання. Результатом останніх інвестицій в цій галузі стало значне розширення портфоліо пропонованого обладнання. Вдосконалені рішення Kemppi для дугового зварювання, особливо для автоматизованого зварювання, були використані в новітній лінійці автоматизованого обладнання KempArc; і сьогодні компанія Kemppi готова представити нового члена цього сімейства - модель KempArc Pulse TCS.

KempArc Pulse TCS (Tandem Control System) - це система управління тандемного зварювання, призначена для високопродуктивного наплавлення і швидкісного роботизованого зварювання. Тандемне зварювання MIG / MAG - процес не новий, він об'єднує однин пальник, систему подачі здвоєнного дроту в зварювальну ванну з двох ізольованих один від одного трубчастих струмопідводів. Переваги зварювання MIG / MAG здвоєним дротом завжди були загальновизнаними, але управління системою іноді було неузгодженим, у міру збільшення потужності і швидкості складно було домогтися високої якості зварювання. Але наявність необхідних функцій управління процесом може забезпечити більшу швидкість і високий рівень точності зварювання важких і складних конструкцій.

KempArc Pulse TCS поєднує в собі всі необхідні засоби управління завдяки використанню двох сучасних джерел живлення. Кожне джерело живлення управляє основним або виносним. Основний контролює рівень глибини провару, а виносний - заварку кратера і форму валиків. Завдяки передовій технології управління, налаштування кожного можна виконати незалежно, що дозволяє легко оптимізувати процес.

KempArc Pulse TCS поставляється у вигляді комплекту і готовий до установки і пуску у виробництво. У комплект входять два джерела живлення KempArc Pulse TCS, два пристрої подачі дроту DT 400 і необхідні сполучні кабелі. Також в комплект входить інтерфейс шини автоматизації, забезпечений різними типами інтерфейсів, кабель синхронізації джерел живлення, блок охолодження KempCool 40 і пальник для тандемного зварювання.

Рішення WiseTCS

Нові програмні рішення Wise TCS, призначені для подальшого поліпшення робочих характеристик KempArc TCS, підвищують продуктивність і якість зварювання за рахунок автоматизації управління потужністю зварювання і довжиною дуги незалежно від типу сопла і заготовки.

Для підварки кореня шва і зварювання тонколистового металу пропонуються додаткові продукти серії Wise.

Блок охолодження KempCool 40

Здвоєний зварювальний дріт, висока продуктивність наплавлення - все це, безумовно, викликає нагрівання, але KempCool 40, ефективність охолодження якого становить 4 кВт, повністю контролює процес.

Технологічні параметри KempArc Pulse TCS (основний + виносний електрод):

  • імпульсне зварювання MIG / MAG + імпульсне зварювання MIG / MAG
  • імпульсне зварювання MIG / MAG + стандартне зварювання MIG / MAG
  • стандартне зварювання MIG / MAG + імпульсне зварювання MIG / MAG
  • стандартне зварювання MtG / MAG + стандартне зварювання MIG / MAG

Переваги процесу WiseTCS і системи KempArc Pulse TCS:

  • підвищення продуктивності від 40 до 80% при зварюванні одним електродом (в залежності від виду зварювальних робіт і типу зварювального дроту);
  • результати випробувань показують підвищення продуктивності на 20% у порівнянні з аналогічними системами із застосуванням здвоєного дроту при використанні продуктів WiseTCS;
  • просте налаштування процесу і регулювання параметрів завдяки різноманітним і незалежним налаштуванням для основного і виносного;
  • додаткове включення / вимикання будь-якого в ході зварювального циклу, оптимізує час горіння дуги при зварюванні складних деталей;
  • підходить для зварювання різних марок сталі та алюмінію, забезпечуючи відмінний зовнішній вигляд валика;
  • знижений тепловкладення при зварюванні тонколистових заготовок;
  • включення режиму прихваточного шва на будь-якому з;
  • процес TCS може бути незалежним від напрямку;
  • підключається до роботів всіх виробників;
  • знижує виробничі витрати.

Джон Фрост

Менеджер відділу маркетингу продукції Kemppi Group

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×