ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Статті

Роботи дугового зварювання, роботи контактного зварювання, портальні роботизовані комплекси. Можливості робототехніки

Роботи

Роботи здатні виробляти продукцію з високим ступенем повторюваності. Вони можуть бути укомплектовані різними датчиками руху і системами технічного зору. Якість продукції при використанні роботів не постраждає навіть в тому випадку, якщо робота фізично втомлює і є одноманітною або виконується в небезпечних умовах навколишнього середовища. Роботизовані технології принципово відрізняються від звичайних традиційних засобів, так як мають багатоцільове призначення. Вони легко перебудовуються на виконання найрізноманітніших операцій.

На сьогоднішній день FANUC - один з найбільших постачальників роботизованого обладнання для найширшого спектра промислових застосувань:

  • дугове, плазмове і контактне зварювання;
  • газове різання, плазмовий і лазерний розкрій матеріалу;
  • зняття облою, зачистка кромок, фрезерування, свердління і шліфування;
  • транспортування матеріалів і деталей;
  • обслуговування промислового обладнання;
  • нанесення герметика і клею на поверхню виробу;
  • установка виробів на палети, збірка і фарбування.

Зварювальні роботи

Роботи дугового зварювання

Роботи дугового зварювання

Промислові роботи Fanuc серії ArcMate - це спеціалізовані роботи для дугового зварювання. Інтегрований кабельний вузол дозволяє збільшити його зносостійкість і дає можливість зручної взаємодії з периферійними пристроями при створенні поточних ліній з високою щільністю зварювальних вузлів.

Зварювальний пальник розташований співвісно на шостій (останній) осі робота, що полегшує доступність до кільцевих швів і складних геометричних вузлів в процесі зварювання. Компактний пристрій подачі разом з інтегрованим кабельним вузлом гарантують можливість вільної подачі дроту при зручному ергономічному дизайні робота.

При створенні наших проектів ми використовуємо комплектуючі провідних світових виробників зварювального обладнання, таких як:

Роботи контактного зварювання

Роботи контактного зварювання

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Розроблена компанією Fanuc лінійка високошвидкісних роботів для контактного зварювання має високу надійність і рухливість. Для збільшення терміну служби, підвищення безпеки та скорочення часу програмування електричні зварювальні кабелі і лінії водяного охолодження інтегровані в корпус робота. Компактний дизайн робота дозволяє йому рухатися швидше і ближче до деталі, що збільшує продуктивність системи.

Системи контактного зварювання, створювані «під ключ», оснащуються зварювальним пістолетом з водяним охолодженням і набором трансмісій, пневматичних і електричних компонентів. Середньочастотні інвертори забезпечують якісний зварювальний процес, дають повний контроль над операцією і швидкістю її виконання.

Роботи загального призначення

  • зняття облою;
  • нанесення клею;
  • полірування;
  • фарбування;
  • шліфування;
  • газове різання;
  • фрезерування;
  • плазмовий, лазерний, гідроабразивний розкрій листа і обробка складних об'ємних конструкцій.

Роботи не тільки переміщують деталь в правильну позицію, полірують, шліфують, фрезерують, а й виробляють автоматичну заміну абразивного інструменту та інших витратних матеріалів.

Портальні роботизовані комплекси

Портальні роботизовані комплекси

Установка роботів на портальні системи уможливлює зварювання великогабаритних виробів складної геометричної форми. Діапазон роботи роботизованого комплексу може бути таким великим, наскільки це буде потрібно, аж до 26 метрів по довжині з позіционерами вантажопідйомністю до 20 тонн.

Системи великої вантажопідйомності були спеціально розроблені для надійного, точного і економічного зварювання великих конструкцій, таких, як екскаватори, контейнери та частини бурильного обладнання. Все обладнання, що поставляється в цих системах, повністю синхронізовано в одному контролері. Дані системи можуть поставлятися в будь-якої конфігурації з будь-якими позиціонерами та двома роботами на одному порталі.

Мультиуправління роботами

Система управління Fanuc R-30iA. Мультиуправління роботами

Система управління на основі операційної системи FANUC

Системний контролер R-30iA від Fanuc Robotics, розроблений з урахуванням передових технологій, має перевірену на практиці, надійну і ергономічну конструкцію. Здатність до виконання складних завдань і проста конфігурація надають можливості для поліпшення продуктивності, оптимізації траєкторій переміщення робота і спрощення інтеграції в систему.

Контролер R-30iA є частиною унікальної концепції Fanuc Robotics «plug-in options», гнучкою в застосуванні певних конфігурацій, але зберігає спільність для всіх користувачів системи. Завдяки вдосконаленим апаратних засобам і можливостям програмного забезпечення, контролер R-30iA володіє поліпшеною системою моніторингу вібрації робота, що призводить до зменшення часу розгону і гальмування, а також може скоротити тривалість циклу. Вбудована система 2D зору забезпечує швидку наладку додатків із застосуванням технічного зору.

Систему можна легко модернізувати, встановивши наступні опції:

  • 2D vision shift;
  • 2D visual line tracking;
  • 3DL vision;
  • 3DL vision bin picking.

Особливості контролера:

  • передові технології обміну сигналами і даними R-30iA;
  • ефективна система охолодження з окремою системою циркуляції повітря;
  • широкий вибір різних підключень;
  • швидкий запуск;
  • контроль сервомотора - по перевантаженню, перегріву і виявленню зіткнення.

Інструментальне оснащення роботизованих комплексів

Залежно від завдань можуть бути запропоновані як найпростіші кондукторні плити з ручними прихватами, так і складні комплексні рішення, оснащені програмованими контролерами і засобами комунікації.

Складна інструментальна оснастка дозволяє уникнути температурної деформації поверхні виробу під час зварювання і компенсувати невідповідності прототипу і вироба заготівельного виробництва.

Для створення складного інструментального оснащення, що відповідає вимогам якості готового продукту, обсягів виробництва, вимогам ергономіки та безпеки, використовуються сучасні інженерні засоби і програмне забезпечення. Досвід компанії дозволяє створювати принципово нові інженерні рішення по реалізації питання оснащення.

Програмне забезпечення

Програмне забезпечення FANUC ROBOGUIDE

Програмне забезпечення Fanuc Roboguide розроблено для використання на ПК; воно забезпечує найбільш ефективний спосіб виконання операцій.

Доступні функції:

  • зручне автономне програмування (off-line);
  • 3D симуляція; передача файлів з ПК на робот (и);
  • дублювання і збереження файлів;
  • налаштування; спеціальне програмне забезпечення для роботів-укладальників з / на палети і обслуговуючих листозгинальних пресів;
  • оптимізація часу операції.

FANUC ROBOGUIDE

 

 

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×