ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Новини та заходи

Історія створення і розвитку Kemppi OY

Засновник компанії Kemppi OY Мартті Кемппі

Засновник компанії Kemppi OY Мартті Кемппі

Засновник компанії Kemppi OY Мартті Кемппі провів свою юність у Виборзі. Це відбувалося в 20-30-х р.р. минулого століття. У той час Виборг був жвавим центром міжнародної торгівлі. Будучи сином фермера, молодий Мартті пізнав важливість ініціативи і роботи на самого себе. Серед іншого, проведені роки у Виборзі дозволили йому оволодіти знаннями і навички в електротехніці.

Його підприємливий характер і багатогранність навколишнього оточення допомогли Мартті сформувати життєві цінності, на яких пізніше стало можливим побудувати міжнародний успіх Kemppi Oy.

Більше 60 років тому, 23 травня 1949 року, після переїзду з Карелії в місто Лахті, працьовиті й заповзяті брати Кемппі заснували власне підприємство Veljekset Kemppi Oy. Спочатку складанн проводилася на задньому дворі їхнього будинку. У числі вироблених товарів було різноманітне приладдя: цемент, візки для молока, спеціальні лопати, печі для сауни і, зрозуміло, зварювальні трансформатори.

У ті дні все було в дефіциті і важким завданням стало отримати сировину. Але, завдяки винахідливості і напруженій роботі, компанія почала процвітати.

"The Joy of Welding" ("Зварювання із задоволенням") з 1950 року

Продукція, що випускалась сім'єю Kemppi в майстерні у дворі, вважалася настільки надійною, що їхня репутація стала поширюватися, а попит збільшився. Навіть на цій ранній стадії становлення якість Kemppi стало концепцією, що сприяла розвитку компанії.

Розвиток зварювальних технологій відбувався настільки швидко, що на додаток до звичайної винахідливості компанія також мала потребу в формальній освіті. Kemppi найняла професійного інженера, відповідального за розробку продукції. Одночасно почалося створення першого зварювального випростувача.

В рамках основних принципів роботи компанії Kemppi було вирішено прибрати все зайве із зварювальних апаратів настільки, наскільки це було можливим, але в той же час, не змінюючи зварювальні характеристики обладнання. Таким чином, стало можливим розробити більш легкі і прості пристрої, які були приємними у використанні. Ще в 50-х роках Kemppi хотіла доставляти своїм клієнтам "Задоволення від зварювання" ( "The Joy of Welding"). В цей же період почалися експортні продажі Kemppi. Рідкісні замовлення надходили з таких країн, як Туреччина, Таїланд, Нігерія, Перу, Чилі та Сінгапур.

Пришестя тиристорних технологій та апаратів MIG / MAG

Коли нові продукти та супутні товари зварювальних технологій розробляються на Kemppi, вони зазвичай революційно впливають на всю галузь в цілому. Це було ясно вже в 1960-і роки, коли Kemppi розробила універсальне зварювальне джерело для VTT (Центру технічних досліджень Фінляндії). Натхненна цим проектом, Kemppi почала дослідження можливості розробки тиристорного зварювального випростувача. В результаті її успішної роботи, при розробці продукту, компанія змогла представити перше джерело живлення з тиристорним керуванням - Tylarc (Тіларк).

Крім того, в 1960-х роках було розпочато розробку зварювальних напівавтоматів, і до середини десятиліття перший MIG / MAG-апарат був виведений на ринок. Експортні поставки Kemppi належним чином були запущені в 1960-х роках, коли через Швецію компанія вперше вийшла на скандинавські ринки, а пізніше розширила свою діяльність на інші країни Європи. До кінця десятиліття Kemppi вже експортувала свою продукцію в 20 країн.

Коли розширилися міжнародні поставки, назву компанії довелося змінити на таку, яка б легше сприймалася міжнародними клієнтами. І в 1968 році "Veljekset Kemppi Oy" було перетворено в "Kemppi Oy". У 1967 році, в міру зростання попиту, компанія придбала 18 га землі і побудувала нові, більші виробничі потужності. Головний офіс і виробництво до цих пір знаходиться на тих же об'єктах в Океройнене (Лахті), хоча в ті роки і відбулося деяке розширення.

Інверторна технологія - революція у виробництві зварювальних джерел живлення.

Сьогодні інверторна технологія є стандартною функцією джерел зварювального струму. Але в 1970-х, коли Kemppi розробила перший в світі інвертор, це було незвичайним явищем.

Тип апарату, який Kemppi назвала "зварювальний інвертор", є джерелом зварювального струму на основі технології частотного перетворювача. Це дозволяє збільшити внутрішню частоту зварювального апарату, що призводить до зменшення розміру пристрою і використання трьох методів зварювання в одному апараті.

Перше сімейство продуктів серійного виробництва, засноване на інверторній технології, називалося Hilarc і було випущено в 1977 році. У 1972 році Kemppi заснувала дочірню компанію в Швеції. Це збільшило експортні продажі до такої міри, що в 1978 році експорт Kemppi перевищив продажу на внутрішньому ринку. Обсяг продажів швидко зростав і виробничі потужності потребували оновлення, щоб поліпшити і збільшити серійне виробництво.

З інтернаціоналізацією бізнесу, корпорація була оновлена ​​шляхом поділу на експортні поставки і продажі на внутрішньому ринку для того, щоб краще підтримувати міжнародний маркетинг. Kemppi прагнула запропонувати більш універсальний рівень обслуговування клієнтів, тому компанія стала розвивати навчання, консультації і сервіс-центри.

Kemppi стає міжнародною організацією

1980-і почалися зі зміни поколінь в управлінні Kemppi, коли Юко Кемппі - старший син засновника компанії, став генеральним директором, а сам Мартті став головою Ради директорів.

Продажі шведської дочірньої компанії швидко росли і Kemppi перетворилася на великого постачальника зварювального обладнання на шведському ринку. Це збільшило довіру і віру в зусилля по інтернаціоналізації в компанії. Досить швидко були створені нові офіси з продажів:

  • в Норвегії і Англії - в 1981 році;
  • в Нідерландах і Франції - в 1984 році;
  • в Західній Німеччині - в 1985 році;
  • в США - в 1986 році;
  • в Бельгії - в 1987 році;
  • в Данії - в 1988 році.

Kemppi предзентувала друге покоління універсальних інверторних джерел PS 3500, пізніше розширених в ціле сімейство продуктів з мультипроцесорною системою зварювання і названу Multisystem. Були впроваджені нові функції, такі як плавне регулювання потужності і напруги, дистанційне керування і простий у використанні імпульсний режим.

 

Інверторна технологія, розроблена компанією Kemppi в 1960-х, зміцнила свою позицію в якості знаменної інновації в зварювальному обладнанні після того, як інші виробники взяли за приклад Kemppi і вивели на ринок свої власні інверторні апарати. Це посилило позиції Kemppi в авангарді розробок продукції для технології зварювання.

Виробництво було раціоналізоване і автоматизоване, в зв'язку з чим час на створення одиниці продукції зменшився, а надійність компонентів збільшилася. Так відреагувала Kemppi на збільшення попиту - це ще більше підвищило якість продукції компанії.

Для проведення досліджень в роботизації зварювальних процесів Kemppi підвищила рівень співпраці між розробкою комерційної продукції і науковими дослідженнями в цій галузі. У 1986 році Kemppi отримала Finnish Quality Award of Excellence - найвищу нагороду Фінляндії за видатні досягнення.

З аналогової технології в цифрову епоху

У 1990-х розпад Радянського Союзу і швидкий економічний злет Азії залишив сильний відбиток на світовій економіці. У відповідь на ситуацію що склалася Kemppi розвинула свої виробничі процеси і розширила мережу продажів до Азії і Східної Європи. Щоб полегшити поставки на європейські ринки - був створений центральний склад в Німеччині.

Протягом 1990-х років Kemppi розробила продукти на основі нових технологій. У своїх Kemppi Pro і Master- продуктах компанія представила інвертори третього покоління і рішення на основі технології транзистора IGBT. Як наслідок - у 1993 році Kemppi стала першим виробником в світі, який перейшов від аналогових технологій до цифрових.

Безперервна робота з розвитку якості і захисту навколишнього середовища була винагороджена в 1990 році, коли компанія стала першим виробником зварювальних апаратів, що отримав сертифікат якості ISO 9001. За цим послідувала сертифікація по ISO 14001 в 2001 році.

Виклики нового тисячоліття

Початок 2000-х років став для Kemppi часом клієнтоорієнтованості, продуктивності, виробництва послуг та промислового дизайну. Організація зазнала ряд змін для вирішення викликів нового тисячоліття. Оновлення посилили процеси, пов'язані з технологією, проектуванням, дослідженнями та розробкою продукту.

Синергетичні апарати Minarc і Fastmig компанії Kemppi, введені в 2000-і роки, представляють найсучасніші технології зварювання. Вони є продовженням розвитку технології джерел живлення, яке почалося в 1970-х роках з інверторного апарату Hilarc, універсальних зварювальних апаратів Multisystem PS і PSS в 80-х і сімейств Master і Pro в 90-х.

Це десятиліття показало, що глобалізація становить загрозу з точки зору витрат виробництва у всіх секторах промисловості. Реакцією Кемппі була орієнтація на споживача і гарне обслуговування. Створюючи нові види сервісних продуктів, таких як Kemppi Arc System ™, що включає збір і аналіз зварювальних даних, а також простоту у використанні і дизайнерські рішення, Kemppi вдалося ще більше зміцнити свої позиції на ринку зварювального устаткування.

Компанія прийшла до більш чіткого, ніж будь-коли раніше, розуміння що фактичним продуктом, який вона пропонує своїм клієнтам є стабільна зварювальний дуга, яка приносить задоволення від праці, покращує якість робіт і збільшує прибуток клієнтів.

Продуктивна дуга вимагає високого рівню контролю, відповідних сервісних рішень для різних ситуацій і обслуговування клієнтів на всьому життєвому циклі товару. У 2000-х Kemppi особливо зосередиться на цих областях.

Джерело: Офіційний сайт KEMPPI OY

 

История создания и развития Kemppi OY

Источник: Официальный сайт KEMPPI OY

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×