ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Новини та заходи

Kemppi и Sherp – synergy in…

Шлях від ідеї до створення нового, унікального продукту нерідко тернистий і складний, сповнений протиріччями і сумнівами. Але тільки найсильніші здатні втілювати в життя найбільш сміливі фантазії і мрії, бути творцям інновацій, здатних змінити майбутнє.

Філософія двох компаній - Kemppi і Sherp дуже схожа: все краще в світі створюється руками ентузіастів - людей, здатних мріяти і робити цей світ прекраснішим завдяки плодам своєї роботи. Цього разу, зварювальний апарат Fast Mig X 450, виробництва Kemppi, був причетний до створення катера для транспортування Sherp. Компанія, творець найкрутішого всюдихода в світі, презентувала нову розробку, яка призначена для транспортування снігоболотохода.

Ця подія широко висвітлювалося в українських і міжнародних ЗМІ. «Це катер. Найбільший алюмінієвий катер, зроблений в Україні. Катер для транспортування Sherp. І він перетворює всюдихід-амфібію в транспортний комплекс, який здатний пересуватися зі швидкістю більше 50 км / год, висаджуватися в будь-якому місці річки або морського узбережжя і виконувати свої завдання », - так описує технічне« дітище »компанії головний виконавчий директор Sherp Ярослав Пригара.

Алюміній - дуже популярний матеріал у всьому світі для будівництва суден довжиною до 120 метрів. Хоч цей матеріал і чудово підходить для суднобудівництва, але він ставить складні завдання в галузі зварювання внаслідок високої теплопровідності і присутності оксиду алюмінію на поверхні. Зазвичай ці судна експлуатуються в умовах підвищеної складності, тому їх якість повинна відповідати високому рівню і всім міжнародним стандартам.

Sherp розробляє свій продукт так, щоб він зміг витримати найжорсткіші умови експлуатації. І для успішної реалізації проектів компанія потребує використання якісного обладнання і матеріалів, зокрема - надійних зварювальних апаратів. При зварюванні алюмінію необхідно враховувати всі нюанси роботи з цим матеріалом і, щоб домогтися бажаного результату, проводити зварювальні роботи першокласним обладнанням. Визначитися з вибором устаткування для реалізації проекту фахівцям Sherp допомогли менеджери компанії «Самміт» (авторизованого представника Kemppi в Україні), порекомендувавши рішення від фінського виробника - зварювальний апарат Fast Mig X 450. Це універсальне джерело постійного струму (СС) / постійної напруги (CV) , яке ідеально підходить для імпульсного і синергетичного MIG / MAG зварювання, зварювання MMA і TIG. Разом з механізмами подачі дроту WFX вони дозволяють створити зварювальну систему, яка відповідає потребам і вимогам управління якістю зварювання будь-якого виробництва з виготовлення металоконструкцій. А використання унікальної функції WiseFusion при зварюванні алюмінію дає приголомшливі результати - збільшення продуктивності і якості зварного шва. Крім того, до складу всіх трьох конфігурацій входить блок охолодження Cool X.

 Сварочный аппарат Fast Mig X 450

В цілому, універсальність і багатофункціональність обладнання Kemppi, в поєднанні з його вартістю, підтвердили, що Sherp прийняли правильне рішення обравши Fast Mig X 450 для виробництва транспортувального катера.

У цій комбінації - надійність, ергономічність обладнання Kemppi і високий професіоналізм фахівців Sherp при виробництві всюдиходів, був отриманий грандіозний результат, здатний вразити своїми можливостями, характеристиками і якістю користувачів на всіх континентах.

 

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×