ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Новини та заходи

Що таке лізинг обладнання

Своєчасна заміна старого обладнання на нове покращує фінансові показники компанії: чим новіше обладнання, тим вища якість вироблених товарів, а значить - вище рівень конкурентоспроможності компанії.

Что такое лизинг оборудования

Оновлення обладнання можна зробити за рахунок власних коштів або за рахунок банківського кредиту. Однак найбільш простий і вигідний спосіб - лізинг обладнання.

Лізингом називається такий спосіб інвестування в виробництво, при якому інвестор надає виробнику не гроші, а вже куплене обладнання. Як це відбувається можна розглянути на прикладі.

Припустимо, невелике виробниче підприємство потребує зварювальний апарат. Як варіант, можливо оформити кредит на його покупку або взяти в кредит гроші на його придбання. Але, з точки зору виробника, обираючи подібний шлях покупки устаткування, можуть виникнути такі нюанси: далеко не все обладнання можна придбати в кредит, а відсотки банку під видачу коштів на покупку часто досить високі.

З точки зору потенційного інвестора теж є деякі нюанси. Припустимо, інвестор згоден вкласти в дане виробництво свої кошти. Але він хоче бути впевнений, що його кошти підуть саме на вдосконалення виробничих потужностей, а не на щось інше. Ось тут і приходить на допомогу лізинг. Інвестор, за погодженням з покупцем, купує необхідне обладнання, а потім передає його в користування на підприємство лізингоодержувача. Всі ці кроки, зрозуміло, обговорюються у відповідному договорі.

Тепер лізингоодержувач може спокійно використовувати обладнання, виплачуючи лізингодавцю обумовлену суму протягом певного періоду, а лізингодавець твердо знає, що його кошти витрачені саме на обладнання. Після закінчення терміну договору лізингу, лізингоодержувач зазвичай викуповує обладнання за залишковою вартістю.

Підводячи підсумки можна сказати, що лізинг обладнання є найбільш вигідним способом оновлення основних виробничих фондів. Компанія не тільки отримує необхідне обладнання, а також може розраховувати на значні податкові пільги та інші преференції. Але головна перевага такого продукту - це можливість для підприємства модернізувати свої виробничі потужності без значних одноразових вкладень.

Переваги лізингу обладнання

Існує кілька способів отримання обладнання для використання його в бізнес-процесі. Однак у лізингу обладнання є вагомі переваги перед орендою, купівлею, кредитом і іншими способами придбання:

  • Термін лізингу - до 3 років;
  • Можливість отримати готовий до експлуатації об'єкт при мінімальних витратах;
  • Гнучкі взаємовигідні умови;
  • Просте і швидке оформлення;
  • Для купівлі обладнання в лізинг не потрібно додаткової застави;
  • Лізинг не вимагає одноразового виведення з бізнесу значної частки оборотних коштів. Досить сплатити початковий внесок і потім виплачувати за графіком лізингові платежі;
  • Лізингоодержувач сам обирає необхідне обладнання і постачальника, умови якого його влаштовують, а лізингова компанія купує це обладнання і передає його в лізинг;
  • Устаткування можна відразу включити в виробничий цикл (після оплати початкового внеску).

Якщо Вас зацікавила можливість придбання зварювального обладнання в лізинг - телефонуйте, ми з радістю відповімо на всі Ваші запитання!

 

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×