ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Новини та заходи

Семінар в м.Маріуполі «Kemppi. Інновації в зварювальних технологіях»

17 жовтня в м Маріуполі, за підтримки Товариства зварників України, відбувся семінар на тему «Kemppi. Інновації в зварювальних технологіях». Подібні заходи, організовані компанією «Самміт», стали вже традиційними місцем зустрічей провідних фахівців зі зварювання з різних підприємств нашої країни. Це можливість не лише детально розповісти про інноваційні рішення від фінської компанії Kemppi, а й наочно показати всі можливості зварювального обладнання в демонстраційному залі.

До того ж, присутність на семінарі регіонального директора з продажу Мілана Ілмавірта і координатора з продажу компанії Kemppi OY Катьі Варна дала можливість отримати відповіді «з перших вуст» на питання щодо можливостей і функціональності обладнання, що презентувалось.

Семинар в г. Мариуполе «Kemppi. Инновации в сварочных технологиях»

Семинар в г. Мариуполе «Kemppi. Инновации в сварочных технологиях»

Тема інновацій в зварювальних технологіях була обрана не випадково. В епоху технічних відкриттів, стрімкого зростання технологій, тотальної автоматизації виробничих процесів для кожного технічного фахівця важливо знати про основні тенденції в розвитку зварювальної галузі, останні новації від провідних компаній-виробників даного виду продукції. Kemppi, як і 40 років тому, після винаходу першого зварювального інвертора, не здає лідируючих позицій у сфері розробки і виробництва інноваційного зварювального устаткування. Нам, звичайно, хотілося поділитися інформацією про останні з них.

Першу частину семінарного дня менеджери компанії «Самміт» знайомили присутніх з останніми новинками від Kemppi:

  1. Інтелектуальне обладнання, як для синергетичного і імпульсного зварювання MIG / MAG, так і для ручного дугового зварювання (MMA), пайки MIG, наплавлення і строжки - X8 MIG Welder (докладніше про обладнання - https://kemppi.in.ua/ua/catalog/visokie_technologii/223.htm ).
  2. New MasterTig - новий флагман на ринку зварювальних апаратів TIG змінного і постійного струму (докладніше про обладнання - https://kemppi.in.ua/ua/catalog/master-tig/ ).
  3. Gamma GTH3 - респіратори відповідають вимогам найвищого класу «TH3» ЄС для засобів захисту органів дихання і оберігають від 99,8% газоподібних і механічних забруднень, що знаходяться в повітрі (докладніше про обладнання - https://kemppi.in.ua/ua/catalog/maski/244.htm).
  4. ArcValidator - це рішення для систематичної і точної перевірки зварювального обладнання, підходить для різних областей застосування (https://www.kemppi.com/ru/offering/family/arcvalidator/).

 Семинар в г. Мариуполе «Kemppi. Инновации в сварочных технологиях»

Більш детально і наочно вивчити всі можливості презентованого обладнання в запалі зварювального процесу нашим гостям вдалося в другій частині семінарного дня, на демонстраційному майданчику.

Семинар в г. Мариуполе «Kemppi. Инновации в сварочных технологиях»

За цей насичений день ми почули десятки питань, дали на них конструктивні відповіді, багато спілкувалися, обмінювалися досвідом і ділилися своїми «зварювальними» секретами. Живе, активне спілкування - ось основний ключ до взаєморозуміння партнерів. В окремому діалозі фахівців народжуються істини, а також знаходяться шляхи до вирішення багатьох проблем, з якими може зіткнуться сучасний зварювальник. Ми завжди готові до спілкування в подібному форматі і дякуємо всім, хто був причетний до організації та проведення нашого семінару, а також тих, хто відвідав нашу зустріч в якості гостя. Дуже сподіваємося на те, що інновації від компанії Kemppi стануть приводом для організації і проведення не однієї такої зустрічі в майбутньому.

Семинар в г. Мариуполе «Kemppi. Инновации в сварочных технологиях»

 

 

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×