ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Новини та заходи

Зварювання майбутнього вже в Україні!

Kemppi не перестає дивувати новинками і влітку 2017 року випускає новий X8 MIG, який вже встиг стати бестселером на ринку промислового зварювання Європи. Розроблений, спроектований і виготовлений в Фінляндії, X8 MIG оснащений новітніми технологіями. Він забезпечує високу продуктивність зварювального процесу, зручний у використанні і управлінні.

Зварювальний апарат X8 MIG

«Зварювальний апарат X8 MIG - це ідеальний вибір для продуктивного і якісного зварювання» - коментує Петтері Джернмстон, директор з управління продуктами і технологічним сервісом Kemppi.

«Завдяки інтенсивної дузі, поновлюваному джерелу живлення, функції Digital WPS і інтеграції програмного забезпечення для управління зварюванням WeldEye, X8 MIG дозволяє здійснювати контроль і управління зварювальним процесом так, як не було можливості робити це раніше».

Ефективність продуктивності

Зварювальний апарат X8 MIG - це багатопроцесорна система для зварювання MIG / MAG, дугового зварювання (MMA), MIG-пайки, наплавлення і стругання. Він складається з унікального високотехнологічного оновленого джерела живлення Kemppi з пристроєм подачі дроту «все в одному», ергономічних зварювальних пальників, інтелектуального програмного забезпечення і бездротового пульта управління для повного контролю зварювального процесу.

Дуже потужна і точна зварювальний дуга X8 MIG забезпечує вражаючу ефективність і якість зварювання. Інтелектуальне джерело живлення X8 MIG і п'ять доступних Wise процесів і функцій гарантують оптимізовані дугові характеристики для будь-якого виду зварювання.

X8 MIG обеспечивает впечатляющую эффективность и качество сварки

Крім високошвидкісного зварювання до беззаперечних переваг можна віднести: низький рівень тепловиділення, глибоке проникнення, вузький зазор, корінь шва неповоротної труби і низькотемпературне зварювання. X8 MIG володіє високою точністю і потужністю до 600А і дозволяє проводити зварювальні роботи в середовищі найпоширеніших електричних напруг мережі.

Зручність і ефективність використання

X8 MIG розроблений так, щоб задовольнити найвищі вимоги при проведенні продуктивного і якісного зварювання. Ніколи раніше не було так просто змінювати, налаштовувати і контролювати параметри системи і зварювання. Бездротова панель управління дозволяє зварнику легко знаходити відповідний WPS, переглядати вміст на великому 5,7-дюймовому дисплеї і активувати його для початку роботи.

X8 MIG хорошо сбалансирован сварочной горелкой с эргономичной ручкой

X8 MIG добре збалансований зварювальним пальником з ергономічною ручкою. Інноваційні рішення при проектуванні механізму подачі дроту забезпечують безпечне і ергономічне завантаження котушки дроту. А освітлений механізм подачі дозволяє зварювальному пальнику працювати в умовах слабкого освітлення. Блок водяного охолодження без інструментів підвищує зручність при використанні.

Ефективність управління зварюванням

X8 MIG повністю сумісний з програмним забезпеченням для управління зварюванням WeldEye. X8 MIG містить інтелектуальну цифрову функцію WPS, яка покращує контроль якості і дозволяє відмовитися від друкованого варіанту WPS. Шляхом використання бездротового інтерфейсу користувача ControlPad, при виборі цифрового WPS через WeldEye, джерело живлення автоматично налаштовується відповідно до заданих в WPS параметрів. Ці революційні функції гарантують зварнику наявність відповідної останньої версії WPS і точних параметрів зварювання.

X8 MIG –разумная инвестиция в будущеее

X8 MIG -правильна інвестиція в майбутнє

Вже у вересні компанія «САММІТ» представила новинку X8 MIG від Kemppi на українському ринку зварювального устаткування. Ми стали одними з перших в Європі, хто почав впроваджувати інноваційні технології від Kemppi в Ваше виробництво. Вже сьогодні ми отримуємо багато замовлень на доставку і установку новинки, так що поспішіть, щоб скоротити стандартний час на очікування поставки X8 MIG на Ваше виробництво!

Kemppi: «Ми проектуємо рішення, які забезпечують процвітання Вашого бізнесу». Компанія «Самміт» поставляє, впроваджує та дає життя інноваційним рішенням від Kemppi для Вашого виробництва

 

 

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×