ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Новини та заходи

XVIII Міжнародний промисловий форум - 2019

Традиційно в листопаді, на території Міжнародного виставкового центру в Києві, проходить найвідоміший в Україні промислово-технічний захід - XVIII Міжнародний промисловий форум. На одній локації збираються сотні представників і учасників промислового життя України для того, щоб презентувати новітні розробки у своїй галузі.

XVIII Международный промышленный форум - 2019

І цього разу компанії «Самміт» було чим здивувати учасників та гостей Міжнародного промислового форуму. У 2019 Kemppi презентувала випуск відразу декількох новинок в лінійці зварювальних апаратів і системі безпеки зварювальника, які ми поспішили представити на своєму стенді:

Новий MasterTig обіцяє стати бестселером на ринку зварювальних апаратів TIG змінного і постійного струму, забезпечуючи практичність і енергоефективність в роботі. (Більш детально - https://kemppi.in.ua/ua/catalog/master-tig/).

Нова респіраторна система Gamma GTH3 не тільки забезпечує високий рівень захисту очей, обличчя і органів дихання при зварюванні, різанні, строжці, а й включає в себе робоче освітлення для поліпшення обзору і підвищення безпеки в умовах низької освітленості (Більш детально - https://kemppi.in.ua/ua/catalog/maski/244.htm).

В 2019 году Kemppi презентовала выпуск сразу нескольких новинок в линейке сварочных аппаратов и системе безопасности сварщика

 

Традиційно, увага відвідувачів нашого стенду була прикута до унікального апарату, який вже встиг себе зарекомендувати на ринку зварювального обладнання в усьому світі - Х8 MIG Welder. Також, підвищений інтерес гостей форуму викликали робот FANUC і новітня система для роботизації зварювального процесу від компанії Kemppi OY -A7 MIG Welder.

Также, повышенный интерес гостей форума вызвали робот FANUC и новейшая система для роботизации сварочного процесса от компании Kemppi OY –A7 MIG Welder.

Для того, щоб більш детально розповісти і наочно показати всю лінійку обладнання та аксесуарів для зварювання та різання, менеджери компанії «Самміт» організовували презентації та демонстрації.

Менеджеры компании «Саммит» организовывали презентации и демонстрации

Також, в рамках XVIII МІЖНАРОДНОГО ПРОМИСЛОВОГО ФОРУМУ, на території Міжнародного виставкового центру, відбувся Конкурс зварників України "ЗОЛОТИЙ КУБОК БЕНАРДОСА - 2019". Компанія «Самміт», як постійний спонсор цього конкурсу, завжди готова підтримувати і заохочувати цінними призами кращих фахівців в зварювальній галузі.

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×