ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Статті

Адаптивна автоматизація зварювання з використанням зварювального апарату A7 MIG Welder

Досвід експертів у галузі роботизації із самого серця Данії

Компанія з датського міста Оденсе Inrotech A/S спеціалізується на автоматизації зварювання та розробляє інтелектуальні мобільні системи для роботизованих процесів. Конкурентна перевага компанії Inrotech полягає у сучасному програмному забезпеченні власної розробки з різними технологічними рівнями для планування, сканування та визначення швів. Завдяки інтеграції програмного забезпечення зі зварювальними роботами та джерелами живлення від інших виробників забезпечується можливість виконання роботизованого зварювання на базі адаптивної аналітики без переміщення даних із САПР-систем та програмування.

Inrotech A/S розробляє інтелектуальні мобільні системи для роботизованого зварювання в таких галузях, як суднобудування, морський нафтовидобуток, «зелена» енергія та зведення важких сталевих конструкцій. Своїм успіхом компанія зобов'язана мобільним системам автоматизації та унікальній технології – програмному забезпеченню, яке адаптує системи роботизованого зварювання Inrotech до будь-якої заготовки, не вимагаючи програмування.

Згідно з концепцією засновника компанії Флеммінга Йоргенсена, Inrotech прагне створювати максимально прості та зручні у використанні системи для роботизованого зварювання. Кожен проект уважно виконується у тісній співпраці з клієнтом, а по закінченні систему можна використовувати без тривалого навчання спеціалістів.

Компанія Kemppi – основний партнер та постачальник джерел живлення для Inrotech.

"Наші проекти вимагають ретельного планування та проектування, а також часу на реалізацію, а для цього ми потребуємо надійних партнерів, які готові тісно взаємодіяти з нами в розробці рішень для клієнтів компанії", - говорить Мортен Арндал Нільсен (директор з технологій Inrotech). «Нам потрібна гнучкість і Kemppi забезпечує її. Завдяки двосторонній продуктивній роботі, Kemppi на сьогоднішній день приймає участь у виробництві 80% нашої продукції».

Потужний інструмент для інтеграції

Більшість адаптивних систем роботизованого зварювання компанії Inrotech працює від джерел живлення Kemppi. Завдяки стабільно високій продуктивності, точному контролю дуги та користувацькому веб-інтерфейсу A7 MIG Welder зайняв гідне місце у виробничих процесах цієї данської компанії.

Компанія Inrotech інтегрувала зварювальний апарат A7 MIG Welder від Kemppi до своїх систем роботизованого зварювання у 2017 року. Користувацький веб-інтерфейс A7 MIG Welder відкриває широкі можливості для інженерів, які можуть перевіряти налаштування зварювального обладнання знаходячись далеко від нього.

«За допомогою користувацького веб-інтерфейсу A7 MIG Welder ми можемо налаштовувати параметри в Інтернеті, перевіряти журнал помилок і переглядати історію зварювальних операцій апарату незалежно від того, де він знаходиться: в Іспанії чи Китаї. Не маючи цієї можливості, ми були б змушені виїжджати до місця знаходження обладнання», — розповідає Расмус Фодел (директор із систем та програмного забезпечення компанії Inrotech). «До того ж, інтеграція з роботом теж значно прискорилася. Для налаштування системи потрібно не більше п'яти хвилин».

Купуючи спеціальні процеси, за допомогою A7 MIG Welder можна виконувати будь-яке зварювання. Такі програми, як WiseFusion та WisePenetration забезпечують точний контроль дуги, стабільну якість та відтворюваність процесів, які є необхідними у роботизованому зварюванні.

Адаптивне роботизоване зварювання

Системи автоматизації зварювання компанії Inrotech засновані на адаптивній аналітиці - операційній логіці програмного забезпечення (власна розробка компанії), що інтегрується з роботами та зварювальними джерелами живлення від інших виробників.

«Наші рішення відрізняються від стандартних, призначених для галузей, де одне й те саме завдання повторюється сотні разів – там потрібні прості програми. Ми виробляємо більш складні та сучасні рішення, наприклад, для судноверфей, де продукція, що випускається і допуски істотно різняться. Наша система самостійно визначає, що необхідно зварити і які отримати допуски, а потім в режимі реального часу обчислює, наприклад, скільки проходів потрібно зробити. Це робить наше рішення унікальним», — розповідає Расмус Фодель (директор із систем та програмного забезпечення компанії Inrotech).

Чудові характеристики керування дугою та віддалена підтримка

Майже 80% систем роботизованого зварювання компанії Inrotech інтегровано зі зварювальними джерелами живлення компанії Kemppi. Зварювальний апарат для A7 MIG Welder тепло прийняли у Данії.

«A7 MIG Welder – це надзвичайно стійкий зварювальний апарат з міцними роз'ємами, а завдяки новому дизайну характеризується компактністю та стилем. Не менш важливим є й те, що ми отримуємо відмінну підтримку, особливо у питаннях, пов'язаних з особливими функціями обладнання, тому що нам часто доводиться працювати на межі можливостей, — розповідає Расмус Фодель. — Ми дуже задоволені підтримкою, яку отримуємо з головного офісу Kemppi, а також зворотним зв'язком зі спеціалістами Kemppi Denmark».

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×