ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Статті

ТОЧНІСТЬ ЗВАРЮВАННЯ СВІТОВОГО КЛАСУ З X8 MIG Welder

Ніколи не втрачати ритм

Buster Boats - відомий виробник човнів, лідер ринку в своїй галузі. Їх продукція пройшла всі науково-дослідні випробування і дослідно-конструкторські розробки, вона відрізняється високою надійністю, легкістю в догляді і обслуговуванні. Такі інноваційні рішення від Kemppi як X8 MIG Welder і WeldEye - програмне забезпечення для управління зварювальним процесом, стали значущими на шляху до успіху Buster Boats.

Виробництво Buster Boats належить компанії Inha Works, яка розташована в Егтярі, Південній Остроботніі, в Фінляндії. Асортимент човнів включає судна довжиною від чотирьох до дев'яти метрів і більше, з потужністю від 2 до 700 кінських сил. «Секрет успіху Buster Boats полягає в хорошій якості продукту і активній роботі над удосконаленням його потужності» - коментує начальник виробництва Buster Boats Гаррі Хінттала.

Buster Boats - відомий виробник човнів, лідер ринку в своїй галузі.

Історія створення Buster Boats починається з 1976 року, коли компанія Fiskars вирішила перенести виробництво човнів з компанії Kellokoski Works в Inha Works. Довговічність, безпека і простота у використанні були взяті за основу при розробці нової серії човнів. Перші екземпляри представили улітку 1976 року під назвою Fiskars 12 і Fiskars 14. У наступному році цей напрямок назвали Buster. Тоді і була створена серія з 60 Mini Busters, пізніше вона доповнилася моделями Buster, Buster R і Work Buster.

Ще тоді компанія почала експортувати вироблений товар в Швецію, Норвегію і країни Центральної Європи. Через деякий час, майже 125,000 човнів були виготовлені Buster Boats для яхтсменів з усього світу. Buster заслужили довіру як звичайних аматорів, так і професіоналів.

Історія створення Buster Boats починається з 1976 року

Підйом Buster Boats

Сьогодні понад 70% продукції Buster Boats експортується з Фінляндії. Inha Works - найбільший європейський виробник катерів і Buster, з його статусом і успішним проведенням багатьох випробувань, став найпопулярнішим брендом човнів в скандинавських країнах (переважно в Фінляндії, Норвегії та Швеції). Buster Boats розробляє свій продукт так, щоб він зміг витримати найжорсткіші умови експлуатації: судна використовуються для плавання навколо Північного мису від Льодовитого океану до Атлантики.

У Inha Works, в Егтярі, працюють близько 150 чоловік з яких 30 зварників. Кіммо Мультаньемі, бригадир ділянки виробництва човнів, контролює весь зварювальний процес і його кінцевий результат. «На даний момент, ми маємо близько 70 зварювальних апаратів», - пояснює Киммо Мультаньемі.

Кіммо Мультаньемі, бригадир ділянки виробництва човнів

Компанія використовує MIG і TIG зварювання. Наприклад, TIG зварювання застосовується при складанні зовнішньої частини човна для того, щоб шви виглядали акуратніше. «Клієнти цінують високу майстерність наших фахівців», - каже Мультаньемі. Щоб виправдати очікування клієнтів, зварник повинен мати відповідні інструменти і засоби для виконання своєї роботи. «Зварювання необхідно проводити першокласним обладнанням. Одне з основних завдань в роботі - підтримка робочого місця в чистоті і порядку. Крім того, усі зварники повинні бути ретельно підготовлені - контроль їх кваліфікації проводиться регулярно. Ми щодня ведемо контроль якості кожного човна », - пояснює Мультаньемі. «Головна причина співпраці з компанією Kemppi - гарна якість, надійність і відмінне обслуговування клієнтів. Наші зварювальники із задоволенням працюють з апаратами Kemppi, оскільки завжди є зворотний зв'язок зі службою підтримки, яка прислухається до їхніх побажань », - додає Мультаньемі.

За словами Киммо Мультаньемі, ключові фактори успіху для Buster Boats - це висока якість і вірність традиціям. Цими критеріями Buster Boats керується і при виборі партнера: «Наша співпраця з компанією Kemppi пройшла довгий шлях, саме тому ми вирішили не звертати з нього. Kemppi був і є для нас надійним постачальником. Ми хочемо вдосконалювати наш продукт спільно з Kemppi ». Мультаньемі високо оцінює значення нових інноваційних розробок в проведенні зварювальних робіт. «Я завжди дотримувався думки: полегшуючи роботу зварювальника - я спрощую свою роботу». Втіленням цієї теорії в життя стало використання SuperSnake: роботу першого механізму на двох різних виробничих лініях випробували в Inha Works. Після експлуатації протягом місяця, зварювальники, прийнявши остаточне рішення, одночасно зв'язалися з Мультаньемі і Kemppi.

«Фахівці схвалили обладнання. Сьогодні ми використовуємо SuperSnake у виробництві нової моделі човна «Фантом», - резюмує Мультаньемі.

X8 MIG Welder

Новинку Kemppi X8 MIG Welder тепло зустріли в Inha Works. Видатна продуктивність і поліпшення в експлуатації справили враження. X8 MIG Welder розроблений так, щоб задовольнити найвищі вимоги при проведенні продуктивного і якісного зварювання. Ця система забезпечує неперевершену продуктивність, зручна у використанні і управлінні промисловим зварюванням, містить новітні ITтехнологіі. X8 MIG Welder складається з унікального високотехнологічного оновленого джерела живлення з пристроєм подачі дроту, ергономічних зварювальних пальників, системи інтелектуального зварювання, наплавлення, пайки, встановленого програмного забезпечення і єдиною в своєму роді панелі управління для тотального контролю зварювання, в тому числі - нові функції цифрових WPS . Бездротове управління - швидке і просте рішення для зміни в налаштуваннях системи, коригування параметрів зварювання або перегляду WPS-контенту, який не був доступний раніше. З панелі керування вся система може працювати впевнено і продуктивно.

«Все, що ми очікували отримати від X8 MIG - ми отримали. Це новітні технології в процесі управління зварюванням », - пояснює Мультаньемі. Наприклад, бездротовий інтерфейс користувача X8, джерело живлення і панель управління дозволяють без зайвих зусиль встановити параметри і налаштувати обладнання зі зварювального поста, не покидаючи зону проведення роботи. «Наш перший досвід в роботі з X8 MIG Welder був позитивним», - додає Мультаньемі. Крім того, протягом багатьох років Buster Boats використовував у виробництві ручне зварювання, де кожне налаштування проводилося індивідуально. Впровадження програми WeldEye дозволило перенести управління зварювальним процесом в Inha Works, дозволяючи управляти якістю зварювання набагато ефективніше.

Мультаньемі говорить про те, що ручне зварювання не може проводитися більш прискореними темпами, а Inha Works високо цінує практичність, що допомагає економити час при проведенні роботи. При створенні човнів економія однієї хвилини може привести до зменшення в загальному обсязі часу виробництва на 2000 хвилин за рік. «Багато маленьких струмків створюють одну велику річку», - влучно зауважує Мультаньемі. Він пояснює, що Inha Works відкрито проаналізувала весь процес зварювання. Як результат, були зроблені висновки про те, що всі працівники з точністю до хвилини знають, скільки часу вони витрачають на кожну операцію. Це дозволяє підвищити продуктивність праці в Inha Works.

Новий рівень практичності та ефективності

Висока якість зварювання вимагає ретельної підготовки. У порівнянні зі стандартним обладнанням MIG, X8 MIG виграє з позиції новаторства в пристрої подачі дроту, бездротовому інтерфейсі для джерела живлення, а також цифровому WPS, який пришвидшує на 30% установку конфігурацій. Прискоривши процес налаштування у вас з'явиться більше часу, щоб зосередитися на самому зварюванні. X8 MIG Welder - це першокласне обладнання, яке зберігає високу якість зварювання з позиції зручності в експлуатації.

Для максимального комфорту Kemppi удосконалив один з найважливіших інструментів - зварювальний пальник. У X8 MIG він характеризується ергономічністю: зручна рукоятка, її мобільність і стабільність були оптимізовані для проведення складних зварювальних робіт. «Зварювальний пальник дійсно гарний. Він показав себе краще, ніж попередній », - коментує зварювальник Карі Урріла свій перший досвід в роботі з X8 MIG Welder.

«Панель управління проста у використанні, ми отримали необхідні інструкції для роботи з нею», - додає Урріла. Урріла, досвід якого в проведенні зварювальних робіт становить 20 років, також був вражений X8 MIG Welder. «Механізм подачі дроту дуже хороший. Дріт розташований нижче, ніж в попередній моделі, що дозволяє точно і акуратно встановити його ». Урріла задоволений випробуваннями обладнання в Inha Works. «Для активного зварювання технічно дуже важливо те, що подача дроту відбувається прямо. Це поліпшення ».

Точність зварювання світового класу з X8 MIG Welder.pdf

 

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×