ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Статті

HBS - лідер в технології приварювання метизів

Приварка кріпильних елементів - вигідне рішення для багатьох виробничих сфер.

Технологія приварки кріплення в багатьох областях промисловості - найбільш економічний спосіб кріплення різних деталей. До того ж, використання приварного кріплення є обов'язковим у багатьох промислових і будівельних сферах, які засновані на роботі з металевими конструкціями. Технології приварки кріплення HBS відрізняються підвищеною швидкістю виконання робіт і високою продуктивністю, а також - простим управлінням зварювальними параметрами.

Способи приварки метизів.

Технологія приварки шпильок конденсаторним розрядом.

Приварка метизів може здійснюватися кількома способами. Технологія приварки шпильок конденсаторним розрядом найчастіше використовується при роботі з тонкими листовими матеріалами, товщина яких становить 0,6 мм і вище. Ця технологія застосовується в наступних галузях промисловості: електронна, обробка листового металу, виробництво лабораторного та медобладнання, приладобудування, виготовлення харчового обладнання, будівництво будинків. В процесі конденсаторного зварювання використовуються спеціальні зварювальні пістолети, які дуже зручні в роботі, компактні і легкі.

Зварювальний апарат Pegasar 500 ACCU

Мал. 1. Зварювальний апарат PEGASAR 500 ACCU для ARC-дугового зварювання від НВS.

Технологія приварки конденсаторним розрядом має цілий ряд очевидних переваг. В результаті її застосування утворюється високоміцне з'єднання без слідів зварювання; можливе використання цього способу приварювання навіть при роботі з тонколистовим матеріалом; крім цього, вона є досить високопродуктивною при низькій собівартості елементів кріплення. Приварка метизів даними способом дозволяє комбінувати зварювані метали,  такі як сталь, алюміній, латунь, нержавіюча сталь, а процес зварювання стає повністю автоматизованим. Сам технологічний процес зварювання заснований на накопиченій в конденсаторній батареї енергії, яка вивільняється через виступаючу частину основи кріплення, що приварюється.

Технологія приварювання шпильок дуговим зварюванням оплавленням.

Переваги приварювання металовиробів електричною дугою полягають в прекрасній якості зварювання, її надійності і економічності при оптимальному співвідношенні «ціна-якість». Використання цього способу приварювання допускається при роботі з металами, товщина листа яких становить від 2 мм і більше. У порівнянні з конденсаторним зварюванням, приварка метизів електричною дугою пов'язана з більш сильним розігрівом оброблюваних поверхонь, де в результаті утворюється потужний зварювальний шов з великою глибиною «провару». Процес приварки здійснюється або в середовищі захисного інертного газу, або за допомогою керамічних захисних кілець.

Зварювальний апарат інверторного типу для дугового зварювання оплавленням IT 90 від НВS

Мал. 2. Зварювальний апарат інверторного типу для дугового зварювання оплавленням IT 90 від НВS.

HBS - найкраща якість з'єднань.

Продукція компанії HBS є результатом більш ніж тридцятирічного досвіду розвитку зварювальних технологій. Використання кріплення для приварки HBS гарантує стабільно високу якість зварювання. Всі елементи кріплення, що поставляються компанією, відповідають найвищим стандартам якості і останнім досягненням в цій області.

Кріплення від компанії HBS можна використовувати для п'яти основних технологій приварки: конденсаторного зварювання, дугового зварювання з підйомом метиза, дугового зварювання з коротким циклом, приварювання цвяхів для фіксації ізоляції і зварювання за технологією MARC для приварювання гайок і циліндричних виробів. Ці технології застосовуються в машинобудуванні, металообробній, електротехнічній, електронній, суднобудівній, медичній і харчовій промисловості, для виробництва транспортних засобів, металоконструкцій. А також - при виготовленні побутової апаратури, контейнерів, панелей управління, фабрик-кухонь, підземного і наземного обладнання, для створення вентиляційних систем, для приварки сталевої арматури, для фіксації вогнестійкою ізоляції і т.п.

Застосування кріпильних елементів і технологій HBS забезпечує клієнтові безліч переваг. Компанія «Самміт», офіційний представник HBS в Україні, пропонує все необхідне обладнання і матеріали з високою якістю, за доступною ціною і з швидкою доставкою. Також поставляються елементи кріплення різних типів: різьбові приварні шпильки, цвяхи, пелюстки і болти заземлення, втулки і т.д.

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×