ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Статті
  • Головна
  • Складна сталева конструкція і зварювальне обладнання Kemppi FastMig

Складна сталева конструкція і зварювальне обладнання Kemppi FastMig

З 1898 року FUD Crane Solutions Ltd. виробляє крани та інші сталеві конструкції на своєму виробничому об'єкті під Варшавою (Польща). Надійне, недороге і просте у використанні обладнання Kemppi допомагає компанії зберігати свою конкурентоспроможність як на місцевому, так і на світовому ринках.

На сьогоднішній день, компанія FUD Crane Solutions Ltd. створила для своїх клієнтів більше 12 000 мостових кранів і 550 кранів-маніпуляторів. Підприємство з штатом 230 співробітників щорічно обробляє понад 2000 тонн сталі (S235, S355, Hardox) для виробництва кранів і інших сталевих конструкцій. Компанія FUD, співпрацюючи з багатьма галузями виробництва, може надати своїм клієнтам повністю індивідуальні готові рішення, які охоплюють період від проектування і будівництва продукту до установки і постійної підтримки.

Складна сталева конструкція і зварювальне обладнання Kemppi FastMig

Серед клієнтів FUD є як невеликі регіональні підприємства, так і великі європейські компанії зі світовими інвестиціями в портах, плавильних заводах, шахтах, електростанціях, виробничих і переробних підприємствах, такі як Siemens, Alstom, Michelin і Arcelor Mittal. Успіх FUD складається з розуміння потреб клієнта, відмінного співвідношення ціни-якості, постійного контролю за продукцією, що випускається і послугами, які надаються.

Основне завдання

Зварювальники переважно працюють зі структурною сталлю із застосуванням процесів MIG / MAG для збірки, обслуговування (тут також можна застосувати обладнання TIG і MMA) і стругання. В умовах постійно зростаючої конкуренції, для забезпечення високої продуктивності, FUD потребує надійного і якісного зварювальному обладнанні, яке потребувало б мінімального ремонту та обслуговування за межами виробничого майданчика.

Kemppi FastMig

«Ми гарантуємо, що кінцевий продукт, який ми поставляємо нашим клієнтам, виготовляється з використанням високоякісних газів і надійного устаткування і відповідає заявленій якості», - говорить менеджер з технічного обслуговування Marcin Jaworowski.

Рішення від Kemppi

Після випробування зварювальних апаратів від різних виробників, компанія FUD придбала Kemppi FastMig X і FastMig M спільно з ArcValidator для підтвердження відповідності даного устаткування вимогам стандартів якості.

Зварювальні апарати використовують для зварювання великогабаритних об'єктів з довгими дротами. Експлуатоване обладнання працює в дві зміни, кожна машина приписується конкретному зварнику. Для безпеки зварювальники використовують зварювальні шоломи Beta 90 FreshAir з респіраторами для очищення повітря.

Kemppi FastMig

«Апарати Kemppi призначені для роботи в складних виробничих умовах і повністю відповідають нашим потребам. Зварювальники цінують їх за довговічність і простоту у використанні », - Tomasz Gałązka, виробничий майстер відділу зварювання, FUD S.A. «Зварювальні апарати Kemppi повністю відповідають нашим потребам. Канали пам'яті для збереження програм зварювання прискорюють процес, а синергетична панель управління допомагає в роботі швидких операцій, наприклад, з документами WPS, що складаються з безлічі різних позицій зварювання при різних товщинах матеріалів », - резюмує Tomasz Gałązka.

Kemppi FastMig

Jaworowski також дуже задоволений обладнанням фінської компанії Kemppi OY. Він вважає, що Kemppi - це постачальник оптимізованих, складних і персоніфікованих рішень з надійною післяпродажною підтримкою.

«Обладнання Kemppi допомагає нам економити: якість технологічного процесу стабільна. Потреба в обслуговуванні обладнання персоналом знизилася через меншу кількості збоїв. Також зменшилися витрати на сервісне обслуговування техніки, тому що нам більше не потрібно відправляти зварювальні апарати за межі заводу для перевірки. Ми з нетерпінням чекаємо продовження нашої співпраці з Kemppi».

Складна сталева конструкція і зварювальне обладнання Kemppi FastMig

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×