ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Статті
  • Головна
  • Зварювальні шоломи серії Gamma встановлюють новий стандарт безпеки зварювання

Зварювальні шоломи серії Gamma встановлюють новий стандарт безпеки зварювання

Провідний міжнародний виробник зварювального обладнання Kemppi випустив нову серію шоломів Gamma для зварників. Продукція Gamma не тільки забезпечує високий рівень захисту очей, обличчя і органів дихання при виконанні зварювання, різання, стругання, а й включає в себе робоче освітлення для поліпшення огляду і підвищення безпеки в умовах низької освітленості. Вони знижують втому, збільшують комфорт і захищають від загроз здоров'ю, пов'язаних зі зварюванням. При використанні з новим блоком фільтрації повітря продукція Gamma відповідає найвищій європейській класифікації для засобів захисту органів дихання - класу TH3. Моделі Gamma встановили новий стандарт безпеки та захисту для зварювальників в усьому світі.

Продукція Gamma відповідає найвищій європейській класифікації для засобів захисту органів дихання - класу TH3

Загрози для здоров'я в зварювальних цехах - це серйозна проблема як для роботодавців, так і для працівників. Інтенсивне світло і теплота зварювальної дуги є основними джерелами небезпеки для зварників і персоналу зварювальногї ділянки.

Крім того, під час зварювання виділяється велика кількість диму, який містить пари важких металів і мінеральні мікрочастинки, що сприяють забрудненню навколишнього середовища і є потенційно небезпечними для здоров'я зварників.

Зварювальні шоломи серії Gamma встановлюють новий стандарт безпеки зварювання

Нова респіраторна система GTH3, встановлена ​​в Gamma, працює за принципом «надлишкового тиску повітря». Вона живиться від автономного фільтруючого блоку з батарейним блоком живлення або від зовнішнього джерела чистого повітря. Така система захисту попереджає надходження небезпечних зварювальних парів в зону дихання зварника і забезпечує робочого чистим повітрям в процесі праці. Крім того, піддув «свіжим повітрям» знижує його температуру під зварювальним шоломом, що покращує комфорт і безпеку роботи зварника.

Фільтруючий блок PFU 210e встановлюється на ремені і живиться від акумулятора. Він не обмежує свободу пересування зварника в робочій зоні і забезпечує високу продуктивність фільтрації повітря. Крім того, в деяких моделях шоломів існує можливість підключення до зовнішньої системі повітря, якщо це передбачено відповідними нормами при виконанні спеціальних зварювальних робіт.

Під час розробки зварювального шолома фахівці врахували всі побажання зварників стосовно оптичної системи. У нових Gamma встановлені світлозахисні фільтри високої оптичної якості. Технологія автоматичного затемнення LiFE + Color пропонує велику чіткість огляду, а при підйомі зварювального щитка відкривається прозорий захисний щиток площею 198 см2, який забезпечує чудову панораму робочого місця. Всі ці функції підвищують точність і безпеку робіт, знижують втому очей і стомлюваність на зварювальній ділянці. Автоматично затемнені зварювальні фільтри легко налаштовуються, оскільки мають функцію «Remote-RC». Кнопки пульта дистанційного керування розташовані вгорі на внутрішній поверхні корпусу маски, що захищає їх від ударів і пошкоджень. Також подібне розташування кнопок дозволяє зварювальникам швидко і зручно регулювати фільтр, навіть безпосередньо при виконанні операцій зварювання, різання чи стругання.

У нових Gamma встановлені світлозахисні фільтри високої оптичної якості.

На додаток до основних переваг, новий Gamma має низку можливостей. Це, перш за все, регулювання осі для балансу зварювального шолома (функція GapView). Щоб поліпшити видимість і підвищити зручність і безпеку в умовах слабкої освітленості моделі XFA включають світлодіодні робочі лампи (70 люмен). Для забезпечення максимального комфорту і відповідності перевагам зварника, наголів'я ComFlex забезпечено хорошою гнучкістю для ідеальної підгонки шолома до форми голови. Також, щоб знизити стомлюваність, підвісна маса шолома розподіляється рівномірно.

Залежно від умов робочого середовища, зварювальники можуть вибирати одну з семи моделей Gamma, що включають в себе стандартний захист обличчя і очей, а також передові респіраторні рішення високого класу. Продукція Gamma від Kemppi забезпечує зварникам найвищий рівень захисту очей, обличчя і органів дихання протягом усього робочого дня.

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×