ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Статті
  • Головна
  • X8 MIG Welder покращує ергономіку і спрощує регулювання

X8 MIG Welder покращує ергономіку і спрощує регулювання

Заснована в 1994 році компанія Mesekon займається контрактним виробництвом і надає консультації з технології виробництва провідним експортерам технологічної галузі. Ключова перевага Mesekon - знання і досвід в області застосування зварювання в машинобудуванні.

Заснована в 1994 році компанія Mesekon займається контрактним виробництвом і надає консультації з технології виробництва провідним експортерам технологічної галузі.

Клієнтами компанії є виробники двигунів і турбін, шельфового і кораблебудівного обладнання, целюлозно-паперових верстатів, вантажопідйомного, гірничошахтного обладнання, а також обладнання для відкритих гірських робіт і будівництва. У підрозділах компанії в Турку і Мюнямякі (Фінляндія) працює 50 осіб. Об'єкт в Турку працює з нержавіючими сталями, а в Мюнямякі - з вуглецевими.

Mesekon безперервно удосконалює конструкцію і можливості виробництва своїх основних виробів: компонентів для шельфового обладнання, мокрих попелеловців і стріл для підйомників. На тлі конкурентів Mesekon виділяється завдяки тому, що випускає продукцію відмінної якості, відстежує актуальні тенденції та інновації в галузі зварювальних процесів і обладнання, інвестує у власні розробки і використовує нові технології виробництва.

Основна складність

Менеджер з розвитку виробництва, міжнародний інженер зі зварювання Теро Неттьяхо зазначає, що 35 зварювальникам компанії доводиться працювати з дуже широким спектром матеріалів, які пред'являють абсолютно різні вимоги до зварювання: різноманітні металоконструкції, високоміцна, супер високоміцна і легована сталь. Крім того, необхідно забезпечити відповідність величезній кількості (близько 1000) стандартів. Велике розмаїття матеріалів і стандартів істотно ускладнює управління проектами в області зварювального виробництва. В умовах жорсткої конкуренції на ринку також дуже важливо мати налагоджений документообіг і можливість кваліфікувати зварювальне виробництво на відповідність різним стандартам.

Менеджер з розвитку виробництва, міжнародний інженер зі зварювання Теро Неттьяхо

«Ми розраховували, що X8 MIG Welder виявиться значно краще за своїх попередників, і вихід цієї системи дійсно став великим кроком вперед для Kemppi. Компанія відмінно попрацювала над зручністю використання і повністю «переосмислила» багато функцій зварювального апарату.», - Юха Санделл (начальник виробництва, міжнародний інженер зі зварювання), Mesekon Oy

Рішення від Kemppi

Все обладнання Mesekon для зварювання MIG / MAG і TIG - виробництва Kemppi. Крім того, компанією використовується плазмове зварювання і зварювання SAW. Устаткування купували в міру необхідності і, як правило, воно втілювало в собі всі новітні технології. Mesekon не тільки купує у Kemppi обладнання, а й тісно взаємодіє з виробником. В рамках цієї взаємодії Kemppi допомогла Mesekon підібрати рішення для управління зварюванням нових матеріалів, з якими доводиться працювати компанії.

Навесні 2017 року Mesekon придбала систему X8 MIG Welder компанії Kemppi для пілотного використання в майстерні, і відгуки зварників були дуже позитивними. Вони оцінили зручність використання і простоту налаштування системи: новий бездротовий користувацький інтерфейс Control Pad покращує ергономіку, підвищує комфорт і в результаті забезпечує високу якість зварювання.

Все обладнання Mesekon для зварювання MIG / MAG і TIG - виробництва Kemppi.

«Завдяки модулю Control Pad ми забули про те, що таке працювати, зігнувшись перед зварювальним апаратом: тепер ми просто беремо і несемо його туди, куди потрібно (навіть всередині звареної конструкції!), І виконуємо всі необхідні регулювання прямо на місці, - розповідає зварювальник Аапо Калліо. - З тих пір як у нас з'явився цей апарат, я, здається, жодного разу нічого не налаштовував на панелі механізму подачі дроту. І повертатися до колишньої системи бажання не виникає ».

Фахівців Mesekon вразили вдосконалені зварювальні параметри системи X8 MIG Welder. Для компанії має велике значення можливість прискореного перенесення даних зі зварювального апарату, оскільки це дозволяє більш точно і ефективно контролювати його роботу. А це відчутна перевага при роботі зі складними матеріалами. Розширені можливості регулювання також сприяють ефективному контролю якості, адже якість зварювання в цьому випадку підвищується.

X8 MIG Welder покращує ергономіку і спрощує регулювання.pdf

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×