ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Новини та заходи

Нові портативні зварювальні апарати серії Master M від Kemppi.

Серія зварювальних апаратів Master M, яку вже давно вподобали користувачі, проектується та виготовляється у Фінляндії. Ці компактні апарати преміум-класу для зварювання MIG/MAG мають можливість проведення синергетичного та імпульсного зварювання MIG. Вони підвищують продуктивність та забезпечують чудову якість промислового зварювання. Серія апаратів Master M спроектована за участю професійних зварювальників, тому в ній поєднуються всі опції, які дозволяють виконувати повсякденні зварювальні роботи просто і швидко.

Наприкінці березня 2023 року Kemppi презентувала нове портативне універсальне обладнання для зварювання MIG/MAG із серії Master M: Master M 205 та Master M 323. Ці моделі ідеально підходять для промислових робіт на верфях та в ремонтних майстернях, а також для зварювальників-аматорів. Завдяки невеликому розміру та зручності транспортування обладнання з серії Master M також є ідеальним рішенням для ремонтного зварювання. Дана лінійка відрізняється зручністю використання, найкращими у своєму класі характеристиками та плавним налаштуванням параметрів. Як Master M 205, так і Master M 323 розроблені у співпраці з професійними зварювальниками та виробляються у Фінляндії.

Master M 205 розроблений спеціально для робіт, що вимагають легкого, простого в переміщенні зварювального обладнання та високоякісних зварних швів. Master M 205 - портативний, але потужний зварювальний апарат MIG/MAG для ручного, спільно діючого та імпульсного зварювання MIG/MAG для нержавіючої та м'якої сталі, а також алюмінію. Однофазне джерело живлення 200 А працює із тривалістю включення 40 %. Крім того, Master M 205 поставляється з 17 встановленими на заводі-виробнику програмами для імпульсного MIG зварювання та 20 програмами для 1-MIG.

Master M 323 - ідеальне рішення для зварювання листового металу. А завдяки компактному розміру та універсальному приладдю він також добре підходить для роботи в умовах обмеженого простору. Master M 323 - портативний потужний апарат для ручного та спільного зварювання MIG/MAG. Джерело живлення 320 А працює із тривалістю включення 40 %. Крім того, Master M 323 має 28 програм зварювання для присаджувальних матеріалів Fe, нерж. сталь, AIMg5, AISi5, CuSi3, CuAl8 та FC-CrNiMo та чотири програми для процесу дугового зварювання MAX Cool.

Master M 205 та Master M 323 оснащені функцією Weld Assist, яка автоматично встановлює параметри, щоб зварювальник міг насолоджуватися швидкістю та легкістю зварювального процесу.

«Високоякісні зварні шви, простота використання та ефективність поєднуються з найкращою у своєму класі ергономікою та зручністю перенесення для серії Master M. Master M 205 та 323 оснащені новітніми технологіями, що забезпечують надійну та компактну якість для верфей та ремонтних майстерень без шкоди для економічної ефективності», - так характеризує нове обладнання Джон Фрост, менеджер з продукції компанії Kemppi.

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×