ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Новини та заходи

Зварювальне обладнання з лінійки Master M 350 нагороджено премією Red Dot Product Design Award.

Red Dot Design Award - нагорода в галузі дизайну, що присуджується "Центром дизайну землі Північний Рейн-Вестфалія" з Ессена.

Вручається дизайнерам та компаніям-виробникам за особливі досягнення у проектуванні споживчих товарів. Роботи, відзначені нагородою, виставляються у Музеї Red Dot в Ессені, який на сьогоднішній день є найбільшим у світі зібранням досягнень сучасного дизайну.

Номінації поділяються на три категорії – промисловий (англ. Product Design), комунікаційний (Communication Design), концептуальний дизайни (Concept Design).

Master M – ідеальний інструмент для промислового зварювання

Master M - це серія компактних апаратів MIG/MAG преміум-класу, які піднімають продуктивність промислового зварювання на більш високий рівень і гарантують чудову зручність використання при ручному, синергетичному та імпульсному зварюванні MIG. Цифрове керування дугою, швидке налаштування та чудове співвідношення потужності до ваги встановлюють нові стандарти якості. Вбудовані світлодіодні робочі фари підвищують безпеку та продуктивність за умови низького освітлення.

На момент презентації сімейства продуктів Master M, у березні 2022, воно включало три моделі-лідери у своєму класі: 353, 355 та 358 з альтернативними характеристиками: ручний, автоматичний та автоматичний пульс. Усі три моделі здобули нагороду Red Dot Product Design Award.

Акцент на функціональності та простоті переміщення

Механічна конструкція зварювального апарату з безпечним підйомом дозволяє переносити Master M вручну або підвішувати над рівнем землі за допомогою крана, гарантуючи безпечне та зручне переміщення джерела живлення.

«З моменту створення Kemppi, в центрі уваги компанії знаходиться користувач: продукція Kemppi розробляється спільно з професійними зварювальниками та для зварювальників. Простота використання, зручність та функціональність є основними характеристиками, якими володіє обладнання виробництва фінської компанії. Основна увага в зварювальних апаратах серії Master M приділяється ергономічності та транспортабельності», - говорить Ярі Кеттунен, менеджер з дизайну Kemppi.

«Філософія проектування, орієнтована на користувача – це те, що дизайнерам та інженерам Kemppi вдалося успішно застосувати до кожної машини, розробленої з моменту заснування компанії у 1949 році», – продовжує Ярі Кеттунен.

Інвестиції в проект конструкції обладнання принесли Kemppi, як першій компанії зварювання удостоєної головної премії Red Dot Product Design Award, кілька міжнародних нагород за дизайн. У 2020 році зварювальне обладнання MasterTig та зварювальний пальник Flexlite TX отримали міжнародну нагороду Red Dot Product Design Award. У 2012 році сімейство продуктів Kempact RA отримала міжнародну премію iF Design Award. У 2009 році зварювальний апарат FitWeld 300 та допоміжний фідер SuperSnake GT02S були відзначені нагородою Red Dot Honorable Mentions. У 2006 році MinarcMig Adaptive 180 отримав премію Red Dot Design Award.

Варто зазначити, що в 2022 р. 5,6% обороту Kemppi припало на дослідження та розробку продукції, що випускається. Досвід користувачів, професійних зварювальників, є основою проектування всіх продуктів компанії Kemppi. Адже тільки в синергії та тісній співпраці з тими, хто стане кінцевим користувачем продукту, створюючи легке, функціональне, ергономічне зварювальне обладнання, можна досягти бажаної мети.

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×