ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Новини та заходи

X5 FastMig Pulse – новий універсальний промисловий багатоцільовий зварювальний апарат.

У 2022 році Kemppi тішить користувачів випусками новинок, серед яких - X5 FastMig Pulse. Ця модульна зварювальна система призначена для застосування в різних умовах, що означає - замовник може створити комплект, який найкраще відповідає його виробничим завданням.

X5 FastMig - багатоцільовий зварювальний апарат призначений, в першу чергу, для високопродуктивного зварювання MIG/MAG. Розроблений та виготовлений у Фінляндії у співпраці з професійними зварювальниками, тому кожну деталь X5 FastMig було вдосконалено, щоб відповідати високим вимогам справжніх експертів у цій галузі. Данна зварювальна система адаптується до будь-якого промислового застосування та досить проста у використанні, а також дозволяє вчасно покращити якість дуги.

«Простота використання, ефективність виробничих процесів та гарна ергономіка гарантують успішний результат без шкоди для якості роботи. Зварювання методом TIG, MIG або MMA в одній і тій же системі ще ніколи не було настільки легким. Крім того, вбудована в X5 FastMig Pulse функція збору даних про параметри зварювання дозволяє в режимі реального часу відстежувати якість та робочі етапи», – менеджер з продукції компанії Kemppi Джон Фрост.

X5 FastMig доступний у моделях 400A та 500A для ручного, синергетичного (автоматичного), імпульсного зварювання MIG/MIG, зварювання TIG на постійному струмі, зварювання електродами (MMA) та стружки. Цей апарат є універсальною електростанцією для дугового зварювання, створеною з використанням енергоефективної інверторної технології, що пропонує модульне рішення для зварювання на 360 градусів. Широкий асортимент приладдя забезпечує гнучкість та ефективність виробничих процесів. Незалежно від середовища та програм, користувач може створити правильне налаштування, що відповідає своїм потребам. X5 FastMig у поєднанні зі спеціальними зварювальними процесами MAX і Wise зводить до мінімуму розбризкування та забезпечує високу якість зварних швів, незалежно від сфери застосування.

WeldEye ArcVision збирає дані про параметри зварювання

WeldEye ArcVision — це інтегроване рішення Industry 4.0, яке збирає дані про параметри зварювання, час горіння дуги та витрату присадочного матеріалу. Інформація формується у цифровому вигляді з підключених зварювальних станцій і передається бездротовою мережею до хмарної служби WeldEye ArcVision. Вона візуалізує дані зварювання у зрозумілих таблицях та графіках, які можна фільтрувати відповідно до різних завдань.

«WeldEye ArcVision допомагає аналізувати роботу зварювального апарату та час горіння дуги, а також записувати параметри зварювання. Ця інформація, візуалізована у вигляді таблиць та графіків, легко інтерпретується у WeldEye ArcVision, а дані в режимі реального часу роблять моніторинг якості зварювання більш ефективним та прискорюють робочі етапи», — Веса Тіілікка, менеджер з цифрових послуг у Kemppi.

Покупці X5 FastMig можуть безкоштовно протестувати хмарний сервіс WeldEye ArcVision протягом трьох місяців. Пристрої подачі дроту моделей Х5 FastMig APC підключаються до WeldEye ArcVision бездротового зв'язку без додаткових пристроїв.

 

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×