ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Новини та заходи

Kemppi оголошує про випуск повністю оновленої лінійки MasterTig

Зварювальні апарати MasterTig створені для професіоналів. Вони можуть забезпечувати силу струму до 230 і 300 А. У 2020 році з'являться моделі, здатні забезпечувати силу струму до 400 і 500 А. Нові зварювальні апарати MasterTig більш вдосконалені в порівнянні зі своїми попередниками, що дозволяє говорити про новий рівень зручності енергоефективності.

Зварювальні апарати MasterTig - не нове ім'я в лінійці Kemppi. Але нещодавно ця лінійка була повністю видозмінена, тому зараз ми говоримо про дещо інноваційне. Мова йде не просто про модернізацію, а про появу нового зварювального апарату професійного рівня для зварювання MMA і TIG змінним і постійним струмом.

MasterTig Kemppi

MasterTig - нове обладнання для TIG-зварювання на змінному і постійному струмі, яке встановлює нові стандарти якості, зручності та енергоефективності.

Зварювальний апарат, оптимізований спеціально для вас

Нове обладнання MasterTig створено з урахуванням потреб звичайного зварювальника, але звичайним його точно не назвеш. Завдяки модульній конструкції можна підібрати зварювальний апарат MasterTig, який ідеально відповідає саме вашим потребам. Завдяки можливості вибирати моделі MasterTig для зварювання з різною максимальною силою струму, з різним призначеним для користувача інтерфейсом, варіантами дистанційного керування, транспортних візків і пальників - ви отримаєте апарат, який повністю відповідає вашим вимогам.

Weld Assist забезпечує продуктивне зварювання

MasterTig поставляється з панелями управління трьох типів: дві мембранні панелі з кнопками, інтерактивна панель MTP35X з 7-дюймовим кольоровим TFT-дисплеєм і інтуїтивно зрозумілим графічним інтерфейсом.

Якщо ваш зварювальний апарат MasterTig обладнаний панеллю керування MTP35X - турбуватися про правильне налаштування параметрів не потрібно. Просто запустіть Weld Assist – це опція, яка подібна до роботи зварювального майстра. Вона дає підказки та інструкції стосовно налаштування. Виберіть матеріал, товщину, тип з'єднання і положення зварювання - і Weld Assist встановить оптимальні параметри для вашого завдання. Система також рекомендує оптимальний розмір електрода, параметри присадного дроту і подачі газу, тип канавки, профіль проходу і швидкість переміщення. Це чудове рішення для створення попередньої технологічної карти зварювання pWPS.

Функції підвищення продуктивності та оптимізації зварювання TIG

У MasterTig реалізовано кілька високотехнологічних функцій для оптимізації зварювання TIG. Наприклад, функція MicroTack ідеально підходить для виконання робіт, при яких дуже важливий зовнішній вигляд зварювального шва. Наприклад, декількох прихватних швів підряд на тонких аркушах металу. Функція Double Pulse поєднує альтернативні цикли імпульсу і збільшує швидкість зварювання до 30%.

Optima AC - форма кривих струму при зварюванні TIG змінним струмом, що об'єднує всі переваги традиційних синусоїдальних і квадратних форм. Вона підвищує якість зварювання і зменшує рівень шуму при зварюванні TIG змінним струмом на 20%.

Зварювальні пальники Flexlite TX

Одночасно з появою лінійки MasterTig компанія Kemppi також представляє нові пальники FlexLite TX, які забезпечені міцними і гнучкими гумовими ручками, які підвищують зручність і знижують стомлюваність зварника. Гумова рукоятка забезпечує надійне захоплення, а її інноваційний дизайн знижує навантаження на зап'ясті і дозволяє зварнику сконцентруватися на якості зварювання.

Сварочные горелки Flexlite TX для сварки TIG

Зварювальні пальники Flexlite TX для зварювання TIG підвищують зручність використання і знижують стомлюваність зварювальника.

Пальники FlexLite TX легко встановлюються на моделі MasterTig з газовим або водяним охолодженням. Доступні варіанти різної довжини і для різних джерел струму.

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×