ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Новини та заходи

Роботизація виробництва і зварювальна індустрія: прогнози на 2021 рік

Роботизація виробництва і зварювальна індустрія: прогнози на 2021 рік

Кожен раз, із закінченням попереднього року і початком нового, експерти, аналітики з різних сфер життя і діяльності складають прогнози і передбачають тенденції на наступні 12 місяців. Давайте не будемо робити виключення з правила і подивимося на те, якою ми зможемо побачити зварювальну галузь у 2021 році, приймаючи до уваги ті глобальні течї, які впливають на промисловість і бізнесом в цілому.

2020 рік був незвичайним у всіх відносинах. Пандемія COVID-19 охопила весь світ, бізнес-простір, економіку, наше повсякденне життя і робочий розпорядок, тим самим давши людству цінний урок про те, як реально в одну мить перевернути все з ніг на голову. Але можна подивитися на ситуацію під іншим кутом: цей період дав зрозуміти нам, що без розвитку і впровадження у виробництво цифровізації і автоматизації майбутнє неможливе.

Активне зростання попиту на роботизоване зварювання

Використання роботів (в тому числі - зварювальних роботів) в промисловому світі стрімко зростає. За даними Міжнародної федерації робототехніки, на кінець 2017 року в експлуатації знаходилося більше 2 мільйонів промислових роботів. У найближчі роки їх кількість зросла у всьому світі більш ніж на 80% і, за оцінками, в 2021 році, вона наблизиться до 3,8 мільйонів одиниць.

Активне зростання попиту на роботизоване зварювання

Зварювальна робототехніка слідує аналогічній тенденції. За прогнозами, до 2023 року світовий ринок роботизованого зварювання досягне 5,96 млрд доларів США, при цьому сукупний річний темп зростання (CAGR) складе 8,91%.

Роботизація виробництва - чи можливо без неї у 2021?

Роботизація виробництва - чи можливо без неї у 2021?

Прогнози і тенденції, опубліковані рік тому показують, що основна увага приділяється цифровому шляху ведення бізнесу. Пандемія COVID-19 тільки прискорила його розвиток і впровадження в різні промислові сфери. В тому числі, збільшилося зростання попиту на автоматизацію і роботизацію зварювання: відкрилися нові можливості для нових рішень, які дозволяють не тільки не зупиняти виробництво, а й відійти від ручної праці, констатують в корпорації Фанук (FANUC). Це результат того, що промисловість усвідомлює необхідність впровадження технологій Індустрії 4.0 для підвищення продуктивності та оптимізації своєї діяльності.

При зварюванні вручну і при зварюванні роботом технологія залишається незмінною. Робот починає випереджати людину в процесі переходу з одного виробу на інший: він не втомлюється, не ходить на обід, може працювати в нічну зміну. Тут ми говоримо про переваги штучного інтелекту перед ручною працею в зварювальних процесах. Робототехніка вже є економічно життєздатною альтернативою праці людини в багатьох галузях промисловості по всьому світу.

Технологічна еволюція вже зараз

В епоху Індустрії 4.0 основна увага приділяється гнучкому виробництву, інтегрованим машинам і системам - 40% промислових компаній світу поставили перед собою завдання цифрової трансформації. Штучний інтелект, автоматизація, робототехніка і доповнена реальність - це лише деякі з технологій, але основний ключ криється в програмному забезпеченні, яке використовується для управління даними і прямо впливає на якість у виробничих процесах.

Подібні тенденції спостерігаються у зварювальній галузі, оскільки використання зварювальних даних для багатьох стає новою нормою. Коли інформація про зварювання збирається і зберігається в цифровому форматі (наприклад, на хмарному сервісі), контроль і доступність управління за зварювальним процесом стає реальністю - організувати всю роботу можливо навіть перебуваючи за тисячі кілометрів від зварювального поста!

Але не всі виробники зварювального обладнання готові похвалитися новітніми розробками і ультрасучасними технологіями в апаратах свого виробництва.

Серед компаній, що пильно стежать за глобальним технічним розвитком і швидко реагують на сучасні вимоги виробництва, можна відзначити фінського виробника зварювального обладнання - Кемппі (Kemppi) і японського розробника рішень для автоматизації виробництва - Фанук (FANUC).

Японський розробник рішень для автоматизації виробництва - Фанук (FANUC)

Если говорить о комплексах для роботизированной сварки – этот дуэт идеально справиться с любой задачей.

Зварювальне обладнання - Кемппі (Kemppi)

Дане обладнання - яскравий представник Індустрії 4.0: швидкість, точність, універсальність, інтелектуальність і максимальний доступ – їхні основні характеристики, що дозволяють знайти рішення задач для будь-якої сфери застосування.

Підійти до вибору виробника і інтегратора роботизованої зварювальної системи варто відповідально і серйозно для того, щоб всі ваші очікування виправдалися, а цілі були досягнуті.

Чому так…

Все вище викладене можна підсумувати: в нинішніх умовах новітні технології необхідні для того, щоб адаптувати виробництво і оптимізувати всі етапи зварювального процесу виходячи з потреб теперішнього часу. Роботизація зварювального виробництва дає можливість революційним чином змінити процес промислового виробництва, сприяє комплексному вирішенню завдань поліпшення якості і підвищення продуктивності, економії матеріальних, енергетичних і людських ресурсів на новому технологічному рівні. Тому, в 2021 році зварювальні технології (в т.числі - роботів для зварювання) чекає тільки динамічний розвиток, як відповідь на стрімкозмінні глобальні виробничі процеси і на виклики, які поставила перед людством четверта промислова революція.

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×