ТОВ «САММІТ» авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні Зворотний дзвінок
Статті
  • Головна
  • Діагностичне тестування зварювального апарату Kemppi X8 MIG Welder

Діагностичне тестування зварювального апарату Kemppi X8 MIG Welder

Компанія Levator Oy (Фінляндія) виробляє підйомні крани (в т.ч. для вантажних контейнерів), компоненти для шельфового обладнання та ін. Важкі сталеві конструкції. Для такої продукції існують жорсткі вимоги до планування виробництва, контролю якості та документації. Тому до обладнання, що експлуатується, фахівці Levator Oy висувають особливі вимоги.

Компанія Levator Oy (Фінляндія) виробляє підйомні крани (в т.ч. для вантажних контейнерів), компоненти для шельфового обладнання та ін. Важкі сталеві конструкції.

Парк зварювального обладнання Levator складається з 200 апаратів різних типів. У 2017 році компанія зацікавилася новим зварювальним апаратом X8 MIG Welder, який Kemppi запропонувала їй для пробного тестування. Адже найвища якість зварювання має першорядне значення: в подібних проектах у виробника немає права на помилку. Будь-яка проблема, що виникає в зварювальному процесі, може порушити виробництво і поставити під загрозу майбутнє бізнесу.

X8 MIG Welder - це новітня універсальна зварювальний система Kemppi. З нею ви будете готові до будь-якого типу робіт - зварюванню MIG / MAG, MMA, наплавленню і строжки. Система складається з унікального оновлюваного джерела живлення Kemppi підвищеної потужності з інноваційним механізмом подачі дроту, ергономічних зварювальних пістолетів і бездротового модуля Control Pad, що забезпечує повний контроль над процесом. Завдяки надзвичайно потужній і точній зварювальній дузі X8 MIG Welder забезпечує найвищу ефективність і якість зварювання. Інтелектуальне джерело живлення X8 MIG Welder і п'ять доступних процесів і функцій ПО Wise гарантують оптимізацію характеристик зварювальної дуги і підвищують продуктивність. Забезпечуються кращі характеристики зварювальної дуги для високошвидкісного зварювання і зварювання алюмінію (WiseFusion), зварювання у вузьку розділку (RGT), зварювання кореня шва (WiseRoot +), зварювання тонколистових матеріалів (WiseThin +) і зварювання з низьким розбризкуванням в режимі крапельного переносу (WiseSteel). Система забезпечує потужність до 600 A і точність при використанні напруги стандартних електромереж.

X8 MIG Welder - це новітня універсальна зварювальний система Kemppi. З нею ви будете готові до будь-якого типу робіт - зварюванню MIG / MAG, MMA, наплавленню і строжки.

X8 MIG Welder оснащений усіма необхідними функціями. Прикладне ПЗ Kemppi забезпечує точний контроль дуги, що особливо зручно при роботі над різними проектами з різними специфікаціями зварювання », - ділиться враженнями П. Метсола, виконавчий директор компанії Levator. Однак у зварювальників були сумніви - як нове обладнання, укомплектоване електронікою і цифровими функціями, поведе себе у важких умовах цеху. В ході тестування компанія Levator вирішила провести агресивне діагностичне випробування X8 MIG Welder з максимально можливою робочим навантаженням. Зварників попросили не шкодувати тестові апарати, які використовувалися в режимі 24/6 в протягом 4-х місяців для збірки важких перехідних елементів для платформ шельфових вітряних млинів.

«X8 MIG Welder продемонструвало приголомшливу надійність під час тестування. За період експлуатації не було зафіксовано жодного збою в його роботі. Зварювальники оцінили ергономічність машини і нового зварювального пальника на «відмінно». На їхню думку, це апарат для справжніх професіоналів », - резюмує П. Метсола.

Діагностичне тестування зварювального апарату Kemppi X8 MIG Welder

Популярне зварювальне обладнання

Найпопулярніші моделі зварювальних апаратів і роботів для виконання різних завдань.

Сотні клієнтів обрали продукцію Kemppi OY
Хочете стати нашим клієнтом?
Залиште заявку і наш менеджер зв'яжеться з вами для підбору зварювального обладнання!

Чому клієнти вибирають нас?

За час роботи нашої компанії ми отримали сотні задоволених клієнтів. Надаємо послуги з демонстрації обладнання, сервісне обслуговування, а також гарантійне та післягарантійне обслуговування повного спектру зварювального обладнання Kemppi OY. Ми є вашим надійним партером в постачанні надійного зварювального обладнання і здійснюємо доставку по всій Україні.

<p>Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY</p>

Прямі поставки

Прямі поставки зварювального обладнання Kemppi OY

<p>Широкий асортимент обладнання для зварювання</p>

Широкий асортимент

Широкий асортимент обладнання для зварювання

<p>Гнучка система знижок для постійних клієнтів</p>

Гнучка система знижок

Гнучка система знижок для постійних клієнтів

<p>Доставка зварювального обладнання по Україні</p>

Доставка по Україні

Доставка зварювального обладнання по Україні

Закрити
ТОВ «САММІТ»
Авторизований представник компанії KEMPPI OY в Україні
Зворотній дзвінок
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Отримати консультацію
Ми зв'яжемося з Вами протягом робочого дня!
Ваше ім'я:
Ваш телефон:
Ваш E-Mail
Ваше повідомлення:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×
Оформити заявку
Мы свяжемся с Вами в течение рабочего дня!
Ваше ім'я:
Ваш E-Mail:
Ваш телефон:
Ваші дані в безпеці і будуть використані лише для оперативного зв'язку з Вами!
×